Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

şu an acilde olan arkadaşımın dualarınıza ihtiyacı var! (1 Kullanıcı)

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm,dün afranurun konusunda bahsetmiştim.doğumuna 1,5 ay kalan bir arkadaşımın karaciğerinde sorun vardı.enzimler çok yüksek düşürülemedi tam oalarak.sürekli kusuyordu.hastanede yatıyordu.bugün lavaboda bayılımış.şu an acilde bilinçsizce yatıyor.hala kendine gelemedi.bebekte de ateş çıkmış NST'de.lütfen acil dualarınıza ihtiyacımız var.kendisine de bebeğin de bir şey olmasın.bu zorlukları kolay bir şekilde atlatsın inşaallah bebeğiyle.

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
konu başlığınd adüzeltme yaparken konu 2 kez açılmış diğerini nasıl silebilirim yardımcı olur musunuz?

kalemgenç

Kayıtlı Kullanıcı
yüce Rabbim arkadaşınıza ve bebeğine acil şifa versin. ikisinide hayırlısıyla kurtarsın.(amin.)

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
enzim düşmediği için ameliyat olamıyor.normal doğumu da bünyesi kaldıramaz.lütfen onun için ve bebeği için dualarınızı bekliyorum.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Ve Aleyküm Selam Ayşe ablam..
Kardeşimize ve minik bebeğine Rabbimiz c.c acil şifalar ihsan eylesin, sağlık ve afiyetlerine kavuştursun inşallah.. Çok geçmiş olsun..Allah c.c yar ve yardımcıları olsun.. Acizane dualarımızda olacaklar inşallah.. Rabbimize emanet olunuz ablam..Selam ve Dua ile.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim acil şifalar versin hem annemize hemde bebeğimize Rabbim yar ve yardımcıları olsun Rabbiim bebeğini sağlıklı birşekilde kucağına almayı nasip etsin (Amin)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
"Allahümme'zhibil be'se rabbe'nnasi veşfi feente'şşafi la şifae illa şifauke şifaen la yuğadiru sekamen" (Allah'ım! Hastalık ve sıkıntıyı gider. Ey insanların Rabbi! Şifa ver, çünkü şifa veren sensin. Senin vereceğin şifadan başka şifa yok. Senden, hiçbir hastalık bırakmayan arkadaşımız bir şifa istiyorum.) AMİN

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleyküm Selam Ayşe ablam..
Kardeşimize ve minik bebeğine Rabbimiz c.c acil şifalar ihsan eylesin, sağlık ve afiyetlerine kavuştursun inşallah.. Çok geçmiş olsun..Allah c.c yar ve yardımcıları olsun.. Acizane dualarımızda olacaklar inşallah.. Rabbimize emanet olunuz ablam..Selam ve Dua ile.

Allah razı olsun canım.3 haftayı atlatabilirlerse hayırlısıyla,annenin durumunun da düzelmesi şart tabiki.duadan başka bir çare yok.

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim acil şifalar versin hem annemize hemde bebeğimize Rabbim yar ve yardımcıları olsun Rabbiim bebeğini sağlıklı birşekilde kucağına almayı nasip etsin (Amin)

Allah razı olsun Burcu kardeşim,kim olursa olsun insanların acı çekmesi,zor durumda olması beni çok üzüyor.Rabbim tüm darda,zorda olanlara yardım etsin.tüm kardeşlerime hayırlı,mutlu ,huzurlu günler nasip etsin.

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
"Allahümme'zhibil be'se rabbe'nnasi veşfi feente'şşafi la şifae illa şifauke şifaen la yuğadiru sekamen" (Allah'ım! Hastalık ve sıkıntıyı gider. Ey insanların Rabbi! Şifa ver, çünkü şifa veren sensin. Senin vereceğin şifadan başka şifa yok. Senden, hiçbir hastalık bırakmayan arkadaşımız bir şifa istiyorum.) AMİN

amin amin amin.Rabbim razı olsun.hafize abla daimi dualarında olma temennisiyle Allah'a emanet ol.

Hasıl ı Kelam

Kayıtlı Kullanıcı
Allah celle celalüh hayırlısıyla acil şifalar versin inşaAllah.Dua edeceğiz Allah ın izniyle.

zencefil_1109

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM tez zamanda sağlık sıhhat ve afiyet versin RABBİM ikisininde yar ve yardımcısı olsun...

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
esselamu aleyküm kardeşim
Rabbim yar ve yardımcıları olsun inşallah.acil şifalar nasip etsin.inanıyorum ki hiç bişey olmıycak.ikiside sağlıkla hayırlısıyla kurtulucak inşallah.3 tane ayetel kürsi okudum.100 ya şafi okudum.rabbim ağlatmasın inşallah.selametle rabbimize emanet​

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt