Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

~~sözümüzde Bir Orman Yangini~~ (1 Kullanıcı)

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com

Senden ayrı saatler gün,günler yıl,yıllar mevsim mevsimler asır gibi...senden ayrı kalplerimizde dinmeyen bir sızı... hasretinden örülü bir özlem kanaviçesi hayat;dokusu göz yaşları,ilmegi ızdırap,düğümü çile olan....
senden ayrı gözlerimiz bugulu,yüreklerimiz uğultulu tepeler gibi feryatlı figanlı.dudaklarımızda seranatlar,sinelerimizde dualar,ellerimizde bilekçeler,kalemlerimizde sana özlemle yazılmış dilekçeler....
senden ayrı baharlar kış kışlar ise zemheri oldu.yıldızları söndü mehtabın.asuman karardı karardıkça karardı,zalam zalam geceye döndü...senden ayrı içimizde binbir burkuntu."gel"çagrılarıyla örülü bir melodi özümüzde.SÖZÜMÜZDE BİR ORMAN YANGINI;her alevi hasret ,her kıvılcım özlem yüklü...
senden ayrı acılarımız katmerlendi.dizlerimiz dahada dermansız kaldı.kalbimiz taşımıyor yükü,ruhumuz kanadı kırık yaralı bir kuş gibi kuytularda gizlenmeye durmuş..kalbi küt küt.her taraf avcı, hemde acımasız hoyratlar...
gözlerimiz dolu sinelerimizde dolu...yolu görüyoruz ama öncümüz yok;yol gösterenimiz uzakta,kalbimizi, ona baglayıp hislerimizle yakalamaya çalışıyoruz düşüncelerini rüyalarımızda anlamaya çalışıyoruz..
bazen kaşları çatık bir süliet geliyor hayallerimize bazen kederli bir çehre rüyalarımıza...
ama gülümsedigide oluyor.bize selam gönderdigide...gece yakarışlarında gündüz açlık ve suzuzluk anlarında çakıyor bir gamze gibi ufkumuza.....
lijnroostulpvvvv8bz4vyhxm3.gif

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM
rabbım RAZI OLSUN.ÇOK GÜZEL BİR YAZI YAZMIŞSIN.
EFENDİYE OLAN HASRET ONSUZ GEÇEN ZOR VE SIKINTILI BİR HAYAT.
RABBİM MAHŞERDE ONUN DİZİNİN DİBİNDE OLMAYI NASİP ETSİN.AMİN.SELAMETLE.

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Selamün Aleyküm güzel kardeşim.

Emeğinize, gönlünüze sağlık olsun inşallah.. Rabbimiz c.c razı olsun. Çok güzel ve de anlamlıydı paylaşımınız.. Rabbimize emanet olun..Selam ve baki dua ile inşallah..Hayırlı akşamlar..
aleyküm selam güzel kardeşim
teşekkür ederim
mevla razı olsun sizden
selam ve dua ileB)

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
ama gülümsedigide oluyor.bize selam gönderdigide...gece yakarışlarında gündüz açlık ve suzuzluk anlarında çakıyor bir gamze gibi ufkumuza.....

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
_______güzel kardeşim bu benim ilk konularımdan 3. konum olabilir o günleri hatırladım.. kopyala yapıştır degil teker teker elimle yazmıştım :) acemilik..çok zorlanmıştım herkes teker teker eliyle yazıyor.. sanıyordum maşaALLAH bu insanlara nasıl uzun uzun yazılar yazıyorlar diyordum.. sonra ekleden yapmıştım bu konu ayıraçlarını başta çok küçük olmuştu ..zaten dikkat edersen bir ay sonra düzenleme yapılmış demekki resim yüklemeyi ögrenmişim bu zaman zarfında .. :D hey gidi günler.. nerdeyse bir sene olmuş..
demekki geçen yıl şubat sonu yazmaya başlamışım:)
teşekkür ederim cann bacımsın sen ya...
selam ve dua ile_________

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Ne çabuk geçiyor günler değilmi.Ömrümüz törpüleniyor...Seni gidi çömez seni:DBEnde ilk başlarda rekli yazı yazamıyordum,video ekleyemiyordum...Şimdi öğrendik çok şükür..Allaha emanet ol kardeşimB)

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Ne çabuk geçiyor günler değilmi.Ömrümüz törpüleniyor...Seni gidi çömez seni:DBEnde ilk başlarda rekli yazı yazamıyordum,video ekleyemiyordum...Şimdi öğrendik çok şükür..Allaha emanet ol kardeşim

sende çömezmissin .:D videoyu ben seninle yapmıştım afgan mücahitleri konunda galiba.. yazı rendinden dolayı olmuyordu ..ayarların basit modundaydı sonra gelişmiş yaptın .. :) neyse şükür şimdi uzman olduk :) rabbime emanetimsin bacım selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt