Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

sosyal faaliyet (1 Kullanıcı)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
kanatımce önemli bir konuyu paylaşmak ıstedım ıznınızle....

arkadaşlar gerek evlatlarınız gerek öğrencılerımız
gerekse komşumuz yada akrabalarımızın cocukları için söyluyorum

mutlak suretıyle cocukların sosyal bır etkinlikle uğraşsınız
bunlar
müzik
spor
kültürel faalıyet
kursla
boyama
v.s
olabılır
nıye dıye sorarsanız

günümüz zamanımız cok zor gençler ıcın cocuklarıçın tuzaklarla dolu
elbettekı ınancı dınımızı oncelıkle öğreteceğız
islam dınımız başta yerını alacak

sonra cocuğun meşgul olması ve üretmesı için mutlu olacağı yatkınlık duyduğu bır dala yonlendırmelıyız onu
kı vaktını sağlıklı bır şekılde değerlendırsın
öğrensın paylaşsın
mutlu olsun
güven duysın kendısını

ben yıllardır boyle yapıyorum yeteneklı öğrencılerımı bağlama keman veya ud gıtara yonlendırdım

keyıf alıyorlar

şu an satranç revanşta cok zevklı hem oynuyorlar hem başarı dıleyıp tebrık etmeyı saygıyı öğrenıyorlar

paylaşmak ve bılgılendırmek ıstedım arkadaşlar
okuduğunuz ıcın allah razı olsun

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm gülnisa ablacım.evet doğru ama şöyle bi durum var.spor 10yaşına kadar gidebiliriz çünkü kızlar erkeklerin yanında havuza giremez heralde veya şort giyemeyiz günah.müzikte haram olduğu için annem izin vermez bende istemem.ama resim santranç olabilir .resimde insan resmi olmıcak tabi.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm gülnisa ablacım.evet doğru ama şöyle bi durum var.spor 10yaşına kadar gidebiliriz çünkü kızlar erkeklerin yanında havuza giremez heralde veya şort giyemeyiz günah.müzikte haram olduğu için annem izin vermez bende istemem.ama resim santranç olabilir .resimde insan resmi olmıcak tabi.

aleykumselam guzel kızım
canım ben yüzme yı kast etmedım
ama kız öğrencılerın olduğu ılahı soylendığı kurslar var
ud çalıyorlar

mesela yıne kız öğrencılerın ve bayan öğretmen eşlığınde halk oyunlarımız var
satrançta ben varım :)
sonra yıne kapalı salonlarda tenısımız mevcut
resımın konusu ıse sana kalıyor
ahşap boyamada ınsan figürü yok

işte sana secenekler :)

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
evet gülnisa ablacım.bende yazın böyle bir kursa gitcem.hem kuran öğretiyorlar hemde yüzme ama haşemayla giricez.ilahilerde söylicez.annem bulmuş inşallah bu yaz gidicem.ben resimde geçen yıl okul2.si oldum.ama aslında1.olmuştum hakkımı yediler.truzm haftasıyla ilgili resim yapın dediler.bende ulucamiyi yaptım çünkü orasıda truzm yeri herkes geliyor.1.olmuştum en çok oyu ben almıştım öğretmen kendi oyunu diğer arkadaşa vermişti.neyse allaha emanet olun.evet güzel kurslar var çok yararlı.

BULENT TUNALI

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.bilsankimya.com
SELAMÜN ALEYKÜM İNSANLARI BU ŞEKİLDE YÖNLENDİRMENİZ OLDUKÇA GÜZEL HOCAM.ÖĞRETMEN BİR BAKIMA YOL GÖSTERİCİDİR.BİLGİLENDİK FAYDALANDIK ALLAH RAZI OLSUN.NASİHATINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.SELAM VE DUA iLE

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM İNSANLARI BU ŞEKİLDE YÖNLENDİRMENİZ OLDUKÇA GÜZEL HOCAM.ÖĞRETMEN BİR BAKIMA YOL GÖSTERİCİDİR.BİLGİLENDİK FAYDALANDIK ALLAH RAZI OLSUN.NASİHATINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.SELAM VE DUA iLE

aleykumselam kardeşim
elımden geldığınce doğru yapmaya ve yonlendırmeye çalışıyorum
allah sızdende razı olsun
allaha emanet olun
selam ve dua ıle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt