selamün aleyküm kardeşlerim uzun süredir girmiyorum
özledim buraları ..
ve faydalı olucanı düşündügüm bir nefis muhakemesi yapabilecegimiz bu konuyu açma geregi duydum.
umarım nefislerimizi öldürüp buraya onun üstümüzde oynadıgı oyunlarını yazarız
biz insanlar malesef cogu zaman ALLAH ın duydugnu degilde, onun gözünden düştügmüzü degilde burdaki bir kaç kişinin gözünden düştügmüzü düşünerek büyükkorku yaşıyoruz.
simdi soralim kendimize,hayatimizin ne kadarini Allah rizasi dogrultusunda, ne kadarinda Rabbim memnun hosnut olacakmi ki bu işimden, davranisimdan.?.diye düşünüyoruz
ne kadarini kendi dogrularimizla,kendi dusunce ve isteklerimizle..
ve ne kadarini insanlar neder ki, dusuncesi ile yazıyoruz???
kanıtlamak idtedigmiz şeyler ALLAH ın emirlerimi yoksa benligmizin kendini tatmin etme çabasımı?
diyorumki bunu suan kendimize sorarken verdigimiz cevaplari
burayada yazsak hep beraber paylassak nasil olur ki?
özledim buraları ..
ve faydalı olucanı düşündügüm bir nefis muhakemesi yapabilecegimiz bu konuyu açma geregi duydum.
umarım nefislerimizi öldürüp buraya onun üstümüzde oynadıgı oyunlarını yazarız
biz insanlar malesef cogu zaman ALLAH ın duydugnu degilde, onun gözünden düştügmüzü degilde burdaki bir kaç kişinin gözünden düştügmüzü düşünerek büyükkorku yaşıyoruz.
simdi soralim kendimize,hayatimizin ne kadarini Allah rizasi dogrultusunda, ne kadarinda Rabbim memnun hosnut olacakmi ki bu işimden, davranisimdan.?.diye düşünüyoruz
ne kadarini kendi dogrularimizla,kendi dusunce ve isteklerimizle..
ve ne kadarini insanlar neder ki, dusuncesi ile yazıyoruz???
kanıtlamak idtedigmiz şeyler ALLAH ın emirlerimi yoksa benligmizin kendini tatmin etme çabasımı?
diyorumki bunu suan kendimize sorarken verdigimiz cevaplari
burayada yazsak hep beraber paylassak nasil olur ki?