Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sorun Mu? (1 Kullanıcı)

emreata10

Kayıtlı Kullanıcı
SelamünAleyküm değerli Büyüklerim

Ben 16 yaşındayım boyum ise 158.9 sanırım 21 günönceye kadar 1 57 di belkide uzun oldu uzayalı
ben tioid hastasıyım yaşam boyunca da hormon hapı kullanmam gerekli imiş ama ben cahillik ettim hapı kullanmadım 3 sene
Neyse Rabbim bir şekilde bir vesile yaptı ellerimde kızarıklık felan oluştu çatlamalar vs
Hastaneye gittik bari gelmişken tiroidleri de gösterek 100 aşmış
Doktorlar kemik grafiği çekti boyum için artık boyu uzamaz böylece kalır dediler bazıları 5 cm uzar bazıları da en fazla uzayacağı 3 cm kalır diye
Hapı kullanmadım diye bağırdılar çapırdılar benim için birşey değilde annem garibim üzülüyor benim yüzümden oldu diye
kısa kaldı çocuğum diye

Artık boyum böyle kalacak diye üzülüyor geçenlerde prof gittik en fazla 3 cm uzacağını söyleyince annem bayıldı ve dişini kırdı 32 yıllık kırılmayan diş benim yüzümden kırıldı
Artık annem ne yapacağını bilmiyor ev istemiyor araba istemiyor ama boy isityor
Ameliyat olma sebebim kanser için kanserden şüphelendiler ama değilmişim herşey temiz çok şükür nasibime prof doktor girdi

Kısacası şu bir doktor anneme en fazla 3 cm uzayacağını söylecince annem artık ne yapacağını bilemez oldu
sürekli hastalanıyor
kimi görse boy ölçtürüyor dayım 165 boyunda oraya kadar gel tamam diyor
yoksa bilmiyorum artık:)
Garibim bunları düşünüyor
Acaba sizede doktor bu uzamaz diyip uzayanlar oldumu
Birde bu kardeşinize dua edin sizin kalpleriniz temizdir:)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt