Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sorumu lutfen acil cevaplayin (1 Kullanıcı)

ogrenıcı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.ralforum.org
Boyle bır soru sormak bır az muhtehcene gırebılır fakat ben daha yenı ergenlıge gırmıs bır gencım vede ebeveynlerıme soru sormaktan cekınıyorum....

Sorum : ıstımha(el ıle bosalmak) caızmıdır?

Sımdıden ozur dılerım ama lutfen cevaplayın bılgı edınmek ıstıyorum bır yanlısa dusmeyı ıstemıyorum...

Kaan Erdem

Yönetici

bu gibi sorular edep dışıdır kardeşim.yer ve ortam önemli dikkate alalım inşaALLAH.yukarıdaki adresten fazlasını kaynaklara dayalı olarak alabilirsiniz.öğrendiğiniz hakikatleri uygulamanız duası ve ümidi ile.

Huyela

Kayıtlı Kullanıcı

senşenol

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle açık sözlülüğün güzel fakat; ben pekte ilim irfan sahibi olmayan biri olarak şunu derim ,insanın ömründe her şeyi malı mülkü olabilir öteki tarafa götüremez ama,acıktığında karnını bi ekmek peynir le doyurdugunda da ,binbir ceşit yemek yediğindede sonunda sofradan kalkıp aynı toklugu duyo ve sigaranı içiyosun;insanın hayatı boyunca cinsel birleşim sonucu aldığı o zevk anı hayatının sadce 30 küsür saatini alıyomuş;yani anlayacağın insan başka şeylerin savaşını vermeli bence;başta nefsimiz tabi..

sevgi-gülü

Kayıtlı Kullanıcı
bence bunu özel mesajla birisine sorabilrdin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt