Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

sorumu cevaplandırablirmisiniz allh rızası için (1 Kullanıcı)

t u b a

Kayıtlı Kullanıcı
ramazan ayına girmeden iki üç gün önce oruç tutmak sevaptır diyenler var tutulması gerekio hazırlık yapaılır diyenler var bide tutulmaması gerekir sebebide şaban ayını oruçla geçirsende ramazanın tadını almak için ramazan başlamadan 3 gün önce bırakılmalıdır die duydum ben bide ilmihale baktım bundan pek bahsetmio şek günü die bi şeyden bahsedio nese sonuç itibarı ile ben de ramazanda 2 3 gün önce tutulmaması akılıma yatıo çünkü ramazan ümmetimin ayıdır dieyen efendimiz bizlere hediye eylediği ramazanın tadını almamız için onu heyecanla beklemek daha güzeldir die düşünüom inşallah ta doğrudur siz bilginiz varsa acil bi şekkilde beni bu konuda bi aydınlatabilirmisiniz allah razı olsun ve yar ve yardımcınız olsun esselamünaleykum

Kaan Erdem

Yönetici
RE: sorumu cevaplandırablirmisiniz allh rızası için

Değerli kardeşimiz;

Dini sorularınızı http://sorularla.islamiyet.gen.tr adresine girerek, bir yardım konusu aç linkine tıkladıktan sonra ilgili kategori ve bölümleri doldurup hocalarımıza sorabilirsiniz..

En kısa sürede e-posta adresine cevabınız gönderilecektir.

Bilginize sunarız...

Selam ve dua ile ..

t u b a yazdı:
ramazan ayına girmeden iki üç gün önce oruç tutmak sevaptır diyenler var tutulması gerekio hazırlık yapaılır diyenler var bide tutulmaması gerekir sebebide şaban ayını oruçla geçirsende ramazanın tadını almak için ramazan başlamadan 3 gün önce bırakılmalıdır die duydum ben bide ilmihale baktım bundan pek bahsetmio şek günü die bi şeyden bahsedio nese sonuç itibarı ile ben de ramazanda 2 3 gün önce tutulmaması akılıma yatıo çünkü ramazan ümmetimin ayıdır dieyen efendimiz bizlere hediye eylediği ramazanın tadını almamız için onu heyecanla beklemek daha güzeldir die düşünüom inşallah ta doğrudur siz bilginiz varsa acil bi şekkilde beni bu konuda bi aydınlatabilirmisiniz allah razı olsun ve yar ve yardımcınız olsun esselamünaleykum

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt