volkankaya3575
Kayıtlı Kullanıcı
Duydunuzmu sesi! ama nereden duyacaksınız ki yanımda değilsiniz ki. Hafifçe esen rüzgarın sesiyle nasılda irkildim içimde bir korku var onuhissediyorum ama ne olduğunu çıkaramıyorum.Çok geceler yatagımda büzülerek ağladığımı bilirim içimden Ane,anne diye haykırmama rağmen annemi bir türlü yanıma çağıramam kalp atışlarımı ağzımda hissederek ,gözlerimden akan ikiçift yaşa boğulurum ne kadar istesemde annemi çagıramam .
canım gelmiştir artık boğazıma yutkunamam tek düşüncem ÖLÜM.
gelmiştir artık canım son haddine orada annem de yanımda olsa tutsa elimi haykırmak istiyorum verin bana annemi.
kalbim hala yerine gitmemiştir acıtacagım seni der durur kelimelerdir artık beni terk eden dilimden uçup giden sessiz ve sedasız.
Allahım derim içimden bunlar son saniyem belki belki yerim cehennem ama ne olur son kez annemi görem.....
canım gelmiştir artık boğazıma yutkunamam tek düşüncem ÖLÜM.
gelmiştir artık canım son haddine orada annem de yanımda olsa tutsa elimi haykırmak istiyorum verin bana annemi.
kalbim hala yerine gitmemiştir acıtacagım seni der durur kelimelerdir artık beni terk eden dilimden uçup giden sessiz ve sedasız.
Allahım derim içimden bunlar son saniyem belki belki yerim cehennem ama ne olur son kez annemi görem.....