Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Son dakika haberi! (1 Kullanıcı)

Kader_sultan

Kayıtlı Kullanıcı
S.a kardeslerim tv#de son dakika haberlerini izledinizmi ankarada büyük bir patlama olmus haberlerde az önce izledim bir cok kisi agir yaralanmis ve bedenleri parcalanan kardeslerimiz varmis ... kamera cnli gösterdii icin az önce bacagi kopmus birisini gösterdiler yanlislika cok üzüldüm kardeslerim gercekten onlar icin hemen dua edelim ... kirmizi motorsikletli bir sahistan süpheleniyorlarmis nasil bir patlama olduguda henüz belli diel yani gaz patlamasi canli bombadan süpheleniyorlar 30 dan fazla agir yarali var hatta az öncede belirttim gibii bedenleri parcalanmis kisilerede rastalnildi cok büyük bir patlama olmus her taraf büyük bir hasar almis:(:(:(:(:( gercekten cok üzüldüm kardeslerim hatta kendimi tutamiorum agliorum bile az önce bir kardesimizin kopmus aygaini görünce :(:( dua edleim kardeslerim yararilar icin de ... yasin-i serif fln okuyalim ins.

"selam ve dua ile"

l@l

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Son dakika haberi!

:eek: henüz iş yerindeyim haberimiz olmamıştı paylaştığın için sağol ALLAH (c.c.) yardımcıları olsun geçmiş olsun can kaybı yoktur inşallah...:(

l@l

Kayıtlı Kullanıcı

:eek: henüz iş yerindeyim haberimiz olmamıştı paylaştığın için sağol ALLAH (c.c.) yardımcıları olsun geçmiş olsun can kaybı yoktur inşallah...:(

Kader_sultan

Kayıtlı Kullanıcı

l@l yazdı:

simdilik 3 Ölü varmis ve az önce gelen yeni bir habere göre 40 tan fazla yarali ama gercekten cok üzücü is yerlerinin camlari bile catlamis :(:(

emine364

Kayıtlı Kullanıcı

EVET ARKADAŞLAR BENDE HABERLERDE İZLEDİM ALLAH ÖLENLERE RAHMET YARALILARADA ALLAH ŞİFA VERSİN
HAYIRLI GÜNLER

Kader_sultan

Kayıtlı Kullanıcı

10 Ölüye cikti ve 60 yarali oldugu ögrenildi sayisi gittikce artiyor allah yar ve yardimcilari olsun o yanmis bedenleri görünce cok kötü oldum :( dua etmekten elimizden baska bisi gelmior rabbim yardimcilari olsun ins. B)

l@l

Kayıtlı Kullanıcı

çok üzüldüm:(:(:( inşallah daha fazla can kaybı olmaz paylaşım için tekrar sağol hakkını helel et....

Kader_sultan

Kayıtlı Kullanıcı

l@l yazdı:
çok üzüldüm:(:(:( inşallah daha fazla can kaybı olmaz paylaşım için tekrar sağol hakkını helel et....

helal olsun kardesim ne hakki sende et ins. :(

selam ve dua ile...

AHSEN-I FIGAN

Kayıtlı Kullanıcı

çok belli kesin yine ülkeyi kaos ortamına sürükleyip bunalım yapmaya çalışıyorlar.intihar saldırısı da olabilir :(:(:(

Kader_sultan

Kayıtlı Kullanıcı

AHSEN-I FIGAN yazdı:
çok belli kesin yine ülkeyi kaos ortamına sürükleyip bunalım yapmaya çalışıyorlar.intihar saldırısı da olabilir :(:(:(

:( canli bombadan süpheleniorlar ama intihar saldirisida olabilir tabiiki ortalik savas alanina dönmüs gercektenn...:(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt