Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Son dakika:akdeniz'de 6.4 büyüklüğünde deprem (1 Kullanıcı)

senokli

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.senawitch.tr.gg
Akdeniz'de 6,4 büyüklüğünde deprem

Akdeniz'de meydana gelen depremin büyüklüğünün 6,4 olduğu bildirildi.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, saat 06.26'da merkez üssü Rodos Adası'nın güneyi olan depremin 6,4 büyüklüğünde "çok şiddetli" bir sarsıntı olduğunu açıkladı.
Deprem, daha önce 6,3 büyüklüklüğünde "şiddetli" bir sarsıntı olarak açıklanmıştı.
Öte yandan, bu depremin ardından 06.46'da 3,8, 06.58'de 3,4, 07.07'de 3,3, 07.14'te de 3,2 büyüklüğünde 4 ayrı sarsıntı daha kaydedildi.

1 kişi hayatını kaybetti
Akdeniz'de Rodos açıklarında bu sabah meydana gelen depremde bir ada sakininin öldüğü bildirildi.
Atina Haber Ajansı (ANA), saat 06.26'da meydana gelen, Richter ölçeğine göre 6,3 büyüklüğündeki depremde panik halinde evinden dışarı çıkmaya çalışırken düşerek başını çarpan, kimliği açıklanmayan bir kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.
Ajans, ada halkı arasında korku yaratan depremin ilk belirlemelere göre mal kaybına yol açmadığını belirtti.
Ajans, bazı yerleşim birimleri arasındaki yolların kapanmasına neden olan toprak kaymalarının meydana geldiğini, Rodos'ta kısa süreli yaşanan elektrik kesintilerinin ilgili birimlerce giderildiğini kaydetti.

ShowTVNet

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim..evet sabah baya bi sallandik...ayni anda hepimiz uykudan uyandik...pc masasi yatak çok kötü sallniyordu..annem dün akşamdan demişti bu ara havalar pek iyi dğeil tedbirli yatin yaniniza su alin diye

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum akdeniz ve egede yaşayan insanlarımıza geçmiş olsun diyorum cümleten.Bir sakaryalı olarak korkunuzu anlabiliyorum.allaha emanet olunB)

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim..evet sabah baya bi sallandik...ayni anda hepimiz uykudan uyandik...pc masasi yatak çok kötü sallniyordu..annem dün akşamdan demişti bu ara havalar pek iyi dğeil tedbirli yatin yaniniza su alin diye

Aleyküm Selam

Cümleten herkese çok geçmiş olsun ben bu haberi şimdi duydum haberim bile yoktu Allah c.c. yardımcımız olsun...

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam

Cümleten herkese çok geçmiş olsun ben bu haberi şimdi duydum haberim bile yoktu Allah c.c. yardımcımız olsun...

sağol canım ilknura hep diyordum ilknur bu havalrda bi iş var 3 gün üst üste kum yağdı ve çok bunaltıcı bi hava vardı...RABBİM BETERİNDEN KORUSUN..

Aslı Kahraman

Kayıtlı Kullanıcı
Evet halkımıza geçmiş olsun sabah 06.30 da bizde bi deprem yaşadık küçük çaplıda olsa biraz tedirgin olduk. Allah'ın takdiri elimizden dua etmekten başka birşey gelmez. Bol bol dua ve namaz arkadaşlar. Sadece böyle anlarda değil her zaman Allah rıza için...

kasirga5274

Kayıtlı Kullanıcı
Selamın Aleyküm.geçmiş olsun Akdenizde yaşayanlara ve hissedenlere,Rabbim afatlarından cümlemizi esirge yarabbim.:a42:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt