Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Son bir soru soracam inşallah bir daha soru sormamak dileğiyle (1 Kullanıcı)

kAyRoNA

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar size bir sorucam örnekle açıklamaya çalışıcam lütfen örneğe göre cevap verir misiniz.Örneğin Bir müslüman bilerek ''evet ben hıristiyanım.Hayır hayır ya müslümanım dese''dinden çıkar mı evet ben hırıstiyanım dediği için ? Bide nakşibendi tarikatı hakkında görüşülerinizi alabilir miyim?Allah sizden cevapladığınız soruların kelimeleri adedince rahmet etsin

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
kıymatli arkadaşım bir müslüman bilerek ben hristiyanım dermi ? :) o nasıl bir cümle :) Dili sürçmüştür heralde ki önemli olan kalp ne diyor ? ;)

özgürlü_zamanlar

Kayıtlı Kullanıcı
Bazı şeylerin şakasıda ciddidir , ciddiside ciddidir. Uzak durmak gerek bu tarz sözlerden. "ibra" kardeşimin söylediği doğru bilerek bunu söylemez bir müslüman. Herhangi bir tarikata üye değilim. Ancak her tarikat kendine göre güzeldir. Ben hepsini dinler, araştırırım ona göre bir yolda ilerlerim. Zaten çok farklı şeyler söylemiyorlar. Hepsinin ortak noktası %99. Ayrıldıkları uç noktalarda ise ben yokum zaten. O %99 kısımda mümin olmak yeterli geliyor. Günümüzde tüm bilgileri bulabiliyorsunuz zaten. Ancak tarikatların en güzel yanı şu olabilir. Allah c.c. toplanacağın birçok dostun olmaktadır. Bu da ne güzel birşeydir. Allah c.c. yar ve yardımcımız olsun.

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
şunu söylemek istiyorum beni bilen bilirde Kayrona kardeşim bilemeyebilir :)
çokça smiyle kullanıyorum malüm :)
sanki dalga geçmiş gibi anlam çıkabilir asla öyle bir düşünce fikir niyet hiç birşey yok sadece tebessüm ve sadaka ;)

kAyRoNA

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar benim niyetim çarpıcı yani net bir şekilde anlatmaktı durumu yoksa bende biliyorum öyle bir şey demeyeceğini bir müslümanın
birde bir insan bir şeyi kalpten söylediğini nasıl anlar genelde gerçekten sen onu kalbinle mi söyledin gibi sözler duyuyorum tam anlamıyorum bunu açıklar mısınız ve bir insan ne yapmış olması lazımki dinden çıkmış olsun lütfen yazın artık ne yapsam dinden çıkmış gibiyim?zaten aklım bu sıralar hiç aklım rahat değil özellikle sabah kalkerken vesvese almaya başladım acaba diyorum ben dedim öylesine benim sesime benziyo ki tırsıyorum lütfe biliyorum arkadaşlar bir soru dedim bir soruyu geçti hakkınızı helal edin.

ibra

Kayıtlı Kullanıcı

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
yada sabırlı olacaksın cevap bekleyeceksin şuan online olmayıp online olacaklardan :)

kAyRoNA

Kayıtlı Kullanıcı
Listedekilere baktımda bunlar doğruluğu kesin mi?bazılarını yaptımda vesvese yapmıyım derken aklım iyice saman çöplüğü gibi oldu.:a08:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt