Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

somali için dua (1 Kullanıcı)

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com
S.A
SOMALİDE OLANLARI BASINDAN KÜÇÜCÜK GEÇİŞTİRMECELERLEDE OLSA TAHMİN EDİYORSUNUZDUR.AMA ORADA OLANLAR TAHMİNLERİMİZİN ÖTESİNDE VAHŞETE DÖNÜŞMÜŞ OLMALI.AMERİKANIN STRATEJİSİ ÖNCE VUR SONRA HATA YAPTIK TAKTİĞİ BU KEZDE İŞLEYECEĞE BENZİYOR.
İŞİN UTANÇ BOYUTU İSE SOMALİ YÖNETİMİNDEKİ PARA İÇİN ŞEREFLERİNİ SATACAK KUKLALARIN AÇIKLAMALARI.
AMA UNUTMASINLAR EMPERYALİZME UŞAKLIK EDENLERİN SONU HEP HÜSRANLA BİTTİ.ÇOK ESKİYE DEĞİL GEÇTİĞİMİZ BAYRAM GÜNÜNE BAKARLARSA AMERİKANIN BİR ZAMANLAR EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ OLAN SADDAM HÜSEYİNİ GÖRECEKLER.EMİN OLUN AMERİKA BİR GÜN İŞİ BİTİNCE ABDULLAH YUSUFUNDA İPİNİ ÇEKTİRECEKTİR.BAKALIM O EN AZINDAN SADDAM HÜSEYİN KADAR DİRAYETLE ÖLÜME GİDEBİLECEKMİ.ÇÜNKİ ONU AHİRETTE ŞEHİD ETTİRDİĞİ MÜSLÜMAN DİRENİŞÇİLERİN SAF SAF BEKLEDİKLERİNİ DÜŞÜNÜYORUM.

SİZLERDE BU KAHRAMAN İNSANLARDAN DUALARINIZI ESİRGEMEYİN.ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN

BASINA YANSIYANLAR
İktidar ve koltuk uğruna kendi halkının öldürülmesine göz yuman işbirlikçi sözde Somali Devlet Başkanı ve Başbakan'ı ABD işgall ve katliamlarını överek alçaklaştı.
ABD maşası Etiyopya ve işbirlikçi somali hükümetleri ABD'nin Somali'yi işgalini övgüler dizerek yapılan katliamları alkışladığını açıkladı.

İşbirlikçi Devlet Başkanı Abdullah Yusuf da ülkesinde düzenlenen ve ABD'nin bahane ettiği, El Kaide
militanlarını hedef alan ABD hava saldırısını savundu ve "Amerikalılar dünyanın her yerinde teröristlerin! peşinde ifadesini kullandı.

İşbirlikçi Cumhurbaşkanı öldürülen somalilileri terörist ilan ederek ABD askerlerine methiyeler dizdi.

Öte yandan diğer İşbirlikçi Somali Başbakan Yardımcısı Hüseyin
Aidid, ülkede teröristlerle savaşta Amerikan kara kuvvetlerinden yardım isteyecek kadar haysiyetini yitirdi.

Aidid, Associated Press ajansına yaptığı alçakça açıklamada, "Kalan El Kaide teröristlerini!! yakalamamız ya da öldürmemizin tek yolu Amerikan özel güçlerinin karaya çıkması" dedi. Ve Müslümanların katledilmesini alkışladı.

Hükümet Sözcüsü Abdirahman Dinari ise, "Başbakan Gedi'nin, aralarında silahlarını bırakacak aşırı dincilerin de bulunduğu ülkedeki tüm milislerin, ordu ve polis güçlerine ait olan kamplarda toplanmaları konusunda bir kararname yayımladığını" belirtti.

Dinari, güvenlik güçlerinin ihtiyaçlarına uygun olmayanların ise başka
alanlarda eğitilmesi önerisinde bulunulmasının düşünüldüğünü belirterek, "Dünya
eğer barış içinde bir Somali istiyorsa, milis sorununun çözümünde bize yardım
etmelidir" dedi.

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com
RE: somali için dua

AFRİKANIN DİĞER ADININDA UNUTULAN KITA , YETİM KITA OLMASI SEBEPSİZ DEĞİL.BAKSANIZA HİÇ KİMSE DUA ETME İHTİYACI HİSSETMEDİĞİNE GÖRE BU BENZETME DOĞRU OLUYOR.

DÜŞÜNÜYORUMDA ACABA BİR DUA BEKLEDİĞİMİZ BU SÜREÇ İÇİNDE KAÇ TANE DAHA MÜSLÜMAN SOMALİLİ KARDEŞİMİZ AMERİKAN UŞAKLARININ SİLAHINDAN ÇIKAN MERMİLER VE ATILAN BOMBALARLA ŞEHİT DÜŞTÜ.
İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN

zarife_76

Kayıtlı Kullanıcı

BAKALIM O EN AZINDAN SADDAM HÜSEYİN KADAR DİRAYETLE ÖLÜME GİDEBİLECEKMİ.ÇÜNKİ ONU AHİRETTE ŞEHİD ETTİRDİĞİ MÜSLÜMAN DİRENİŞÇİLERİN SAF SAF BEKLEDİKLERİNİ DÜŞÜNÜYORUM.

bu sozlerin saddam icin mi yani sehidlik felan? ben pek anlamadimda

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

inşallah unutmadık DUALARIMIZDA SAĞOL ABİ ALLAH RAZI OLSUN HATIRLATTIN TEKRAR.

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN

DUALARIMIZ TÜM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZE ABİ.

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

zarife_76 yazdı:
BAKALIM O EN AZINDAN SADDAM HÜSEYİN KADAR DİRAYETLE ÖLÜME GİDEBİLECEKMİ.ÇÜNKİ ONU AHİRETTE ŞEHİD ETTİRDİĞİ MÜSLÜMAN DİRENİŞÇİLERİN SAF SAF BEKLEDİKLERİNİ DÜŞÜNÜYORUM.

bu sozlerin saddam icin mi yani sehidlik felan? ben pek anlamadimda

S.A
HAYIR KARDEŞİM SÖZLERİM SOMALİ DEVLET ! BAŞKANI YUSUF ABDULLAH DENEN KOLTUK İÇİN KARDEŞİNİN KANINI EMPERYALİZME SATAN NESEPSİZE...
YANLIŞ ANLAŞILABİLECEK BİR İFADE OLMUŞ BENİMKİ.
BEN YUSUF ABDULLAHIN TIPKI SADDAM GİBİ AMERİKAYA ZAMANINDA HİZMET ETTİĞİ HALDE YİNE AMERİKA TARAFINDAN DEFTERİ DÜRÜLDÜĞÜNDE ÖLÜME DİRAYETLE GİDEBİLECEKMİ DEMİŞTİM.???
GİTSE DAHİ MAHŞERDE KANINI DÖKTÜRDÜĞÜ SAF SAF MÜSLÜMANLARIN ONU BEKLEYECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.

OYUN BİTTİĞİNDE ŞAHDA , PİYONDA AYNI KUTUYA KONULACAKSA NEDEN BU BÜYÜKLENME???

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

SelamünAleyküm

iNNÂ LİLLAH VE İNNÂ İLEYHİ RÂCİ'ÛN

ABİ BU NE BÖYLE YA BU NE ZAMANA KADAR BÖYLE DEVAM EDECEK ARTIK Bİ DUR DİYEN ÇIKMAYACAKMI? BU ŞEREFSİZLER NEREYE KADAR BÖYLE KAN DÖKECEKLER...O BAŞKANLARIN DA ..........................
ALLAH (C.C) O GÜZEL İNSANLARIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN...SABIR VERSİN ONLARA VE BİZE...

ABİ SİTEM EDİYOSUN DUA ETMİYORSUNUZ DİYE AMA BİL Kİ ABİ SADECE BURAYA YAZARAK DUA EDİP ETMEDİĞİMİZİ ANLAYAMAZSIN...Kusura bakma seni kırmak istemiyorum ama böyle yargısız davranmamalıyız...

SelamünAleyküm...B)

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

makinaci06 yazdı:
inşallah unutmadık DUALARIMIZDA SAĞOL ABİ ALLAH RAZI OLSUN HATIRLATTIN TEKRAR.

S.A
ALLAH SİZLERDENDE RAZI OLSUN.

İZLEMİŞSİNİZDİR BELKİ KARA ŞAHİN DÜŞTÜ FİLMİ AMERİKANIN DAHA ÖNCE YAPTIĞI SOMALİ SAVAŞINI KONU ALIYORDU.ORADA BİR SAHNEDE DENİZ KENARINDA SAHİLDE SABAH NAMAZINI KILAN İKİ MÜSLÜMAN ARKADADA GÜNEŞİN DOĞUŞU RESMEDİLİYORDU.O AN O SAHNENİN GÜZELLİĞİNDEN ÜRPERMİŞTİM.AMA NAMAZ BİTİP BU MÜSLÜMANLAR GİTMRK İÇİN KALKINCA DAHA ÖNCE GÖRÜNMEYEN SİLAHLARINI KUMLARIN ÜZERİNDEN ALIP YOLLARINA GİTTİLER.O AN BEYNİMDEN VURULMUŞA DÖNMÜŞTÜM.BİLİNÇALTINA TERÖRİST MÜSLÜMAN İMAJI VERİLMİŞTİ BİLE.AMERİKAN ASKERLERİ İSE VURULUNCA DAHİ GÜYA ORAYA HAK HUKUK GETİRMEYE GELMİŞLERCESİNE MESAJLAR VERİYORDU.
BU PSİKOLOJİK HARBİN EN GÜZEL ÖRNEKLERİNDEN BİRİSİ.BU FİLMİ İZLEYENLER VE OLAYI YETERİNCE ANALİZ EDEMEYENLER ŞU ANKİ OPERASYONLARIN TERÖRİSTLERE KARŞI YAPILDIĞINI DÜŞÜNMEKTEN KENDİNİ ALAMIYOR.AMA GERÇEK ÖYLE DEĞİL AĞIR BOMBARDIMAN UÇAĞI YERLEŞİM YERİNE BOMBASINI BIRAKTIĞINDA ORADA SADECE TERÖRİST OLARAK ADLANDIRDIKLARI MÜCAHİTLERİ ŞEHİT ETMİYOR.BERABERİNDE YÜZLERCE İNSANI MASUMUDA BERABER GÖTÜRÜYOR.PEKİ BUNUN ADI TERÖRİZM DEĞİLMİ???? YOKSA BOMBARDIMAN ESNASINDA YERLEŞİM YERİNDEKİ İNSANLARI SEÇEREKMİ BOMBALIYORLAR.
ORADA RESMEN SOYKIRIM PLANLARINI İŞLİYORLAR.
ALLAH KARDEŞLERİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

ferit yazdı:
SelamünAleyküm

iNNÂ LİLLAH VE İNNÂ İLEYHİ RÂCİ'ÛN

ABİ BU NE BÖYLE YA BU NE ZAMANA KADAR BÖYLE DEVAM EDECEK ARTIK Bİ DUR DİYEN ÇIKMAYACAKMI? BU ŞEREFSİZLER NEREYE KADAR BÖYLE KAN DÖKECEKLER...O BAŞKANLARIN DA ..........................
ALLAH (C.C) O GÜZEL İNSANLARIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN...SABIR VERSİN ONLARA VE BİZE...

ABİ SİTEM EDİYOSUN DUA ETMİYORSUNUZ DİYE AMA BİL Kİ ABİ SADECE BURAYA YAZARAK DUA EDİP ETMEDİĞİMİZİ ANLAYAMAZSIN...Kusura bakma seni kırmak istemiyorum ama böyle yargısız davranmamalıyız...

SelamünAleyküm...B)

A.S
KARDEŞİM BURADA BAK BEN DÜŞÜNÜYORUM AMA SİZ DUA ETMİYORSUNUZ DÜŞÜNCESİ YOK.RABBİM BÖYLE BİR DÜŞÜNCEDEN HEM BENİ HEM SİZLERİ KORUSUN.
HEPİNİZİN BURAYA YAZMASANIZDA DUA ETTİĞİNİ BİLİYORUM.AMA BU DUALAR PAYLAŞILDIKÇA, OKUNDUKÇA DAHA FAZLA KARDEŞİMİZİN BİLİNÇLENMESİNE VESİLE OLACAK.DUA MÜMİNİN SİLAHI OLDUĞUNA GÖRE HEPİMİZ DUA EDEREK SİLAHLANALIM.VE GÜNLER SONRA BU FORUMA DÖNÜP BAKARAK AYNI SAFTA YÜZLERCE SİLAHLI MÜMİNLE BİRLİKTE OLDUĞUMUZU GÖREREK FEYZ ALALIM.
İFADEM YANLIŞ OLMUŞSA HAKKINIZI HELAL EDİN.VE DUALARINIZI ESİRGEMEYİN.

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜNALEYKÜM
ESTAĞFİRULLAH ABİ NE HAKKI VARSA HELAL HOŞ SEN DE HELAL ET İNŞAALLAH...KUSURA BAKMA ABİ. BEN CEVABIMI ALDIM...SAĞOL...ALLAH (C.C)'A EMANET OL...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt