Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sn.Yakaıs'in dikkatine (1 Kullanıcı)

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selâmun Âleykûm

Sayın Yakais Merhume anneniz hanım efendinin ruhuna hediye edilmek üzere pazar günü başladığım hatmi şerif
az önce bitti şükürler olsun söz verdiğim zaman içersinde tamamladım,şimdi lütfen duasını bizzat siz yapınız,biz hakkımızı helâl ettik.Nurlar içinde yatsın.

Selâm ve selâmetle kalınız.Saygılarımla.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selâmun Âleykûm

Sayın Yakais Merhume anneniz hanım efendinin ruhuna hediye edilmek üzere pazar günü başladığım hatmi şerif
az önce bitti şükürler olsun söz verdiğim zaman içersinde tamamladım,şimdi lütfen duasını bizzat siz yapınız,biz hakkımızı helâl ettik.Nurlar içinde yatsın.

Ve aleykum selam ve rahmetullah değerli hocam..
Allah celle celaluhu razı olsun.. Okuduğunuz hatm-i şerifi kabul eylesin..

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Selâmun Âleykûm

Aleykum Selam ...;
Allah C.C. sizden razı olsun...Size ve Ailenize dünyada iyilik ve güzellik ,Ahirette iyilik ve güzellik versin ve sizleri ateşten korusun...Amin...

Ya Rabbimiz C.C. ...Nemire beyefendinin okuduğu Hatmi Şerifi ...Öncelikle Size ve Muhammed Mustafa A.S. Efendimize arz ediyoruz...
Sonra Adem A.S.dan itibaren Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa A.S. Efendimize kadarki Bütün 124000 Peygamber Efendimiz A.S. lara ve Temsilcilerinize ''Müceddid,Evliya,Veli ve Hızır A.S. ve talebelerine...''...Çariyeri guzin Efendilerimize (''Hz.Ebubekir ,Ömer,Osman ,Ali ''R.A'')...Muhammed Mustafa A.S. Efendimizin ve Diğer Peygamber Efendilerimizin Ümmetine...Bedir ,Uhud,Hendek ,Çanakkale,Gelibolu,Sakarya Muharebelerinde ve dünyanın neresinde olursa olsun Şehit ve Gazi olanlarımıza...Havva Validemize,Meryem Annemize,Sara ve Hacer Annelerimize,Amine Annemize,Hatice,Aişe ve diğer bütün Annelerimize ,Fatma anamıza ,Hasan ,Hüseyin Efendilerimize ve Seyid ve Şeriflerimize...Hz.Cebrail,Mikail,İsrafil ve Azrail A.S.lara ...Görevli Meleklerinize,Koruyucu Meleklerinize...Bütün Meleklerimize....ve Allah C.C. ile Muhammed Mustafa A.S. Efendimizin dilediklerine ..
Ayrıca Tüm Ümmeti Muhammedin dünyasını değiştiren yakınlarına ve Sevgili Annem 'e hediye ediyorum...
Kabul etmenizi arz ediyoruz Yarabbimiz C.C. ...

Allahumme Entel Mennan Bedius Semavati Vel Ard ...Zul Celali Vel İkram Ya Hayyu Ya Kayyum Ya Allah C.C. Ya Erhamerrahimin...
Resulune ...Selavat...
Fatiha...
Amin...

buket58

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim kabul etsin AMİN...

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selâmun âleykûm

Amin,amin,amin sayın üstadım Rabbim dualarınızı kabul buyursun indirilen hatmi şerifide kabul buyursun ve muhterem validenizin ruhunu bu hatmi şerifiin ecrinden haberdar hissedar ve nasiptar eylesin,ayrıca okuduğunuz bu güzel dua sebebi ile de
Rabbim sizden razı olsun.

Selâm ve Selâmetle kalınız.Saygılarımla.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Aleykum Selam ...Allah Sizden de razı olsun...

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum Selam ...Allah Sizden de razı olsun...

Selâmun Âleyküm

Muhterem üstadım çok yakın bir tarihde sizi derin bir üzüntü ile sarsan anneciğnizin kaybı bu defada bu fakirin kalbini deldi bende 7.09.2012 cuma günü başım tacı anacığımı kaybettim,nurlara gark oldu Yüce Rabbim c.c Annelerimizin mekanını cennet eylesin.

gül7

Kayıtlı Kullanıcı
allah rahmet eylesin... mekanı cennet olsun inşallah...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Allah rahmet eylesin, cennetini versin...
Bir yasin hediye inşallah(Rabbim kabul eyle)...

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
selâmun âleykum

Allah c.c. Sizden razı olsun . Rabbim sizlere acı göstemesin .Gül7 kardeşim ve Melissa26 kardeşim acımı paylaştığınız için teşekkür ederim.

Selâm ve selametle kalınız.Saygılarımla.

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
Allahcc, rahmet eylesin...
Allahcc,gönüldaşlarıma sabrı cemil nasip eylesin...
Besmele...Selam...Dua..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt