Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

smmmtuba kardeşime (1 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim smmmtuba size dikkat ediyorum sitedesiniz ama yazmıyor bizleri sensiz burakıyorsun sebebini bilmiyorum ama sizi üzen bişimi oldu inan o yazılarını ve yorumlarını cok özledik ben eski smmmtuba kardeşimi istiyorum rabbime emanet ol kardeşim selam ve dua ile kal B)

musa____

Kayıtlı Kullanıcı
Selamın Aleyküm....
Yeni YılınızSevdiklerinizle Mutlu Huzurlu Saglıklı Geçsin İnşallah...
Allaha Emanet olun....
İyi Akşamlar...

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim size bir forum actım ve 2 gündürde görüyorsunuz kusura bakmayın benimki merak işte yoksa haddimize değil kimsenin işine karışmak ve cok özür dilerim rabbime emanet olun sağlıcakla kalın

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm erkan bey bu formun silerseniz cok teşekkür ederim rabbime emanet olun selam ve dua ile kalın

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM SMMMTUBA KARDEŞİM YİNE SİTEDESİN AMA YAZMIYORSUN BEN FORUM ACTIM YİNE CEVAP VERMEDİN ÖYLE OLSUN KARDEŞİM SEN BİR ZAMANLAR BANA BİR İYİLİK YAPMIŞTIN SADECE SENDEN HELALLİK İSTEMEK İŞİN RAHATSIZ EDİYORUM SİZ YİNEDE İSTERSENİZ YAZMAYIN HAKKINIZI HELAL EDİN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE HOŞCA KALIN

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim smmmtuba size dikkat ediyorum sitedesiniz ama yazmıyor bizleri sensiz burakıyorsun sebebini bilmiyorum ama sizi üzen bişimi oldu inan o yazılarını ve yorumlarını cok özledik ben eski smmmtuba kardeşimi istiyorum rabbime emanet ol kardeşim selam ve dua ile kal B)
herkesi arayan var ama bir tek beni arayan yok :(:(:(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt