Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

siziznle şimdi mutluluğumu paylaşmak istiyorum kardeşlerim, (1 Kullanıcı)

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm,daha önce kapanmaya karar veren kızkardeşim son anda kararından vazgeçmişti.buda çevresinden kaynaklanıyordu.geçen yıl çok sevinmiştim ama nefsine yenik düşmüştü.büyük bir şirkette yönetici asistanı olarak çalışıyor...
ne olduysa yılbaşından 1 hafta önce oldu....benim entel kardeşim gitti yerine kuranı kerim in mealini isteyen,kızımın kuran hocasından kuran öğrenmek isteyen bambaşka bir kardeş geldi.bendeki tüm dini kitapları istedi.bu sefer bambaşka biri oldu.Rabbim hidayet verdi .HAMD OLSUN ...1ayda değişik cemaatlere mail atıp kadın cemaatlerine girmek istediğini bu konuda yardım edilmesini istemiş.1ayda bir insan bukadar mı değişir.araştırdı istedi ve benden çok cemaat arkadaşları oldu.birden tüm çevresini tüm tepkilere rağmen değiştiren kızkardeşim islamı laikçi arkadaşlarına savunmaya başladı...bir kez Rabbimin önünd eğiliyorum hamd olsun ne büyüksün Rabbim.sen ki ol dersin herşey oluverir..
ve namaz kılıp 2saat önce tevbe ettiğini ağalayarak seccadeden başını kaldırmadığını söyleyen kızkardeşim yüzlerce salavat sesi duydum evde, abla dedi.sanki evin içinde yüzlerce insan var.ama ben başımı kaldıramadım secdeden ve 10dakika önce bana şu mesajı attı.
Yaşayamadıklarıma EYVALLAH
Yaşadıklarıma ELHAMDÜLİLLAH
Yaşayacaklarıma BİSMİLLAH....

İnse başıma bin yumruk
Rabbim Allah diyeceğim.
Aksa kanım oluk oluk
Rabbim Allah diyeceğim...

mübarek olsun bacım...Rabbim tüm gaflette olan ümmedi Muhammedi uyandırsın inşallah.

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam

MasaALLAH...
Allah mubarek etsin devamli sirat-i mustakim üzere olan kullarindan eylesin. Amin

....Yaşayamadıklarıma EYVALLAH

İnse başıma bin yumruk
Rabbim Allah diyeceğim.
Aksa kanım oluk oluk
mübarek olsun bacım...Rabbim tüm gaflette olan ümmedi Muhammedi uyandırsın inşallah.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam

MasaALLAH...
Allah mubarek etsin devamli sirat-i mustakim üzere olan kullarindan eylesin. Amin

....Yaşayamadıklarıma EYVALLAH

İnse başıma bin yumruk
Rabbim Allah diyeceğim.
Aksa kanım oluk oluk

amin amin inşallah değerli abimiz.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam ablacım.. Elhamdülillah.. Ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. Tarifsiz...
Rabbim mübarek eylesin.. Rabbim kardeşinizi sıratı müstakimden ayırmasın inşaallah..
Dualarımdasınız..

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam ablacım.. Elhamdülillah.. Ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. Tarifsiz...
Rabbim mübarek eylesin.. Rabbim kardeşinizi sıratı müstakimden ayırmasın inşaallah..
Dualarımdasınız..

amin canım amin...insanın sevdiklerinin de doğru yola geldiğini görmek ne kadar güzel bir duygu ...ama acı olan ne biliyonmu canım demin kardeşimle konuştukta sanki biz müslman değilizde müslüman olmuşuz gibi .sadece kimlikte yazılıymış bizimki...nekadar acı Yarabbim...

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
amin canım amin...insanın sevdiklerinin de doğru yola geldiğini görmek ne kadar güzel bir duygu ...ama acı olan ne biliyonmu canım demin kardeşimle konuştukta sanki biz müslman değilizde müslüman olmuşuz gibi .sadece kimlikte yazılıymış bizimki...nekadar acı Yarabbim...

Evet gerçekten öyle.. İnsanın içi içine sığmıyor.. Rabbim daim eylesin.. İman hayata girince, hayat tamamen değişiyor, güzelleşiyor.. Duygularınızı öyle iyi anlıyorum ki.. Benim kapanmam da bu şekilde olmuştu..
İslama yeni girmiş biri gibiydim. Yeniden Müslüman olmuş gibi.. Rabbime binlerce kez şükürler olsun..

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm,daha önce kapanmaya karar veren kızkardeşim son anda kararından vazgeçmişti.buda çevresinden kaynaklanıyordu.geçen yıl çok sevinmiştim ama nefsine yenik düşmüştü.büyük bir şirkette yönetici asistanı olarak çalışıyor...
ne olduysa yılbaşından 1 hafta önce oldu....benim entel kardeşim gitti yerine kuranı kerim in mealini isteyen,kızımın kuran hocasından kuran öğrenmek isteyen bambaşka bir kardeş geldi.bendeki tüm dini kitapları istedi.bu sefer bambaşka biri oldu.Rabbim hidayet verdi .HAMD OLSUN ...1ayda değişik cemaatlere mail atıp kadın cemaatlerine girmek istediğini bu konuda yardım edilmesini istemiş.1ayda bir insan bukadar mı değişir.araştırdı istedi ve benden çok cemaat arkadaşları oldu.birden tüm çevresini tüm tepkilere rağmen değiştiren kızkardeşim islamı laikçi arkadaşlarına savunmaya başladı...bir kez Rabbimin önünd eğiliyorum hamd olsun ne büyüksün Rabbim.sen ki ol dersin herşey oluverir..
ve namaz kılıp 2saat önce tevbe ettiğini ağalayarak seccadeden başını kaldırmadığını söyleyen kızkardeşim yüzlerce salavat sesi duydum evde, abla dedi.sanki evin içinde yüzlerce insan var.ama ben başımı kaldıramadım secdeden ve 10dakika önce bana şu mesajı attı.

İnse başıma bin yumruk
Rabbim Allah diyeceğim.
Aksa kanım oluk oluk

ne kadar güzelmiş ablacım ya duygulandım valla daimi olsun inşallah.

kurt26

Yasaklı Kullanıcı

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı

İnse başıma bin yumruk
Rabbim Allah diyeceğim.
Aksa kanım oluk oluk

ve Aleyküm selam ve Rahmetullah
bu bölüme selamlaşmak için girmiştim..
mesajı görünce ilk yusuf için zannetim..inşallah yusufumuzda iyidir ablacığım..Rabbim Ya Şafi ismiyle acil şifalar versin..
Yazdıklarını okuyunca göz yaşlarımı tutamadım..Maşallah barekallah Subhanallah..Rabbim daim etsin inşallah..
Böyle güzel kardeşlerimizn sayısını artırsın inşallah..
Yürekten tebrik ederim..
Selametle kalın..
Baki selam ve dualarımla
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsiniz
B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt