Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

sızınkı hangı koca (1 Kullanıcı)

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı

Bu yazıyı okuyun, kocanız hangi tip bir koca kararınızı verin... İşte 9 tip koca.... Sizinki hangisi?

Kadın akşam işten çıkar. Çocuğu yuvadan alır. Markete geçer ıspanak alır. Koştura koştura eve döner. Çocuğu soyar, elini yüzünü yıkar.

Kendi üstünü değiştirir. Mutfağa koşar. Bir yandan ıspanakları yıkar bir yandan çocuğun sorularına ve ihtiyaçlarına cevap verir.

Bir yandan sofrayı hazırlar… O DA NE YOĞURT ALMAYI UNUTMUŞTUR! Yoğurtsuz ıspanak olmaz... Hemen kocasını arar.

İşte Kocadan Kocaya değişen cevaplar:

1) Ben geç geleceğim. Toplantım var. Yoğurtsuz yiyin ( laçkalaşmış koca)

2) Ben geç geleceğim Çok üzgünüm, tühhhhhh şimdi ıspanak da yoğurtsuz olmaz ki E yoğurt getireyim kapıdan bırakayım hemen döneyim, toplantı bu kaçırsam olmaz. Mazallah dağlara taşlara işten atılma sebebim olur sonra yoğurt dökecek ıspanak bile bulamayız. ( Eve gelmemek için bahane arayan koca ,ama bi yandan da vicdanı sızlayan koca..)

3) Aradığınız numaraya şu anda ulaşılamıyor........ (Gözü dışarıda olan koca)

4) Mendebur kadın ıspanağı aldın da yoğurdu niye almadın! ("kazma" tipi koca )

5) Igggghhhh yine mi ıspanak. Otlaya otlaya sığır olduk ("kalas" tipi koca)

6) Tamam alırım (monotonlaşmış koca)

7) Tamam alırım başka bir şey lazım mı? ( Normal koca)

8) Tamam hayatım alırım başka bir isteğin var mı? (İdeal koca)

9) Amannn ıspanakla mı uğraştın? Yapmadıysan bırak ya dışardan söyleyelim ya da dışarıda yiyelim (Yok böyle koca)

acem_kizi

Kayıtlı Kullanıcı
Tamam hayatım alırım başka bir isteğin var mı? (İdeal koca)
bence bu daha güzel :)

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Ben sana demedimmi ıspanak yapma diye ? :D

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Hayatım bu seferlik yoğurdu çarşıdan alayım.
Sonra sana bir inek alayım,yoğurdunu kendin yap.

Beautiful_1064

Kayıtlı Kullanıcı
bence 8) Tamam hayatım alırım başka bir isteğin var mı? (İdeal koca) şıkkı tabiki..;)
emeğinize sağLık hoş biR payLaşım...

fütüvvet

Kayıtlı Kullanıcı
hiç dışarda yemek yenirmiymiş ..
evde yediğimiz bi çorba salata dışarı denen lokantalarda yenecek olan pirzoladan daha lezizdir..
şnu söyleyim hatta size haber vereyim ki bize mal satan pazarlamacılar ellerinde kalan iade yoğurtları lokantalara veriyorlar vede manav kalıntılarını inanın özellikle kıymalı lahmacun yapan lokantalar alıyor..
benden duymuş olmayın gerçek bu..bu gerçek olanıdır..
en iyi aşçı her türlü malzemeyi müşteriye yedirebilen aşçıdır..

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
hiç dışarda yemek yenirmiymiş ..
evde yediğimiz bi çorba salata dışarı denen lokantalarda yenecek olan pirzoladan daha lezizdir..
şnu söyleyim hatta size haber vereyim ki bize mal satan pazarlamacılar ellerinde kalan iade yoğurtları lokantalara veriyorlar vede manav kalıntılarını inanın özellikle kıymalı lahmacun yapan lokantalar alıyor..
benden duymuş olmayın gerçek bu..bu gerçek olanıdır..
en iyi aşçı her türlü malzemeyi müşteriye yedirebilen aşçıdır..

inanamıyorum yaa bu nasıl sey efendımız demıyormu bızı aldatan bızden degıldır bunlar işlerını hakkıyla yapmıyorlar bende dısarda yemek yemeye bayılırım cok severım nasıl olacak sımdı:(

fütüvvet

Kayıtlı Kullanıcı
ben bu işlerin içindeyim..yani biz mal alırız..son kullanma tarihi yaklaşanları firmaya iade ederiz..o elemanda bu iadeleri şirkete teslim ederse pirimi düşüyor..oda ne eder eder bi yere verir..
inanın ki böyle..
esnafımızın içinde istisnalar hariçtir ama buna kadar çok hileye rastlayabiliriz..mesla devlete vergi vermezler..resmen hırsız bunlar..ben vergimi veriyorum sattığım ürünlerin fiyatı elbette yüksek olacak..oda vermiyor ve malları ucuza satıyor zaten ucuzada almıştır..müşteri bizi beğenmez gider o hırsızdan alır..devletten çalan hırsız en büyük hırsızdır..milletten çalıyor demektir..hatta hırsızlığınada bahaneler bulur ..varın siz bu bahanelerin neler olabileceğini düşünün..
istisnalar hariç diğer esnafta helal olan şey paradır..para ve kar varsa helaldir..değilse haramdır..mesela vergşi vermek haramdır..vergini neden vermiyorsun dede bak sana ne diyorlar.
neyse ben fazla gıybete girmeden bu meseleyi burda keseyim..bilinçli olalım bunlara sebebiyet vermeyelim..

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
ben bu işlerin içindeyim..yani biz mal alırız..son kullanma tarihi yaklaşanları firmaya iade ederiz..o elemanda bu iadeleri şirkete teslim ederse pirimi düşüyor..oda ne eder eder bi yere verir..
inanın ki böyle..
esnafımızın içinde istisnalar hariçtir ama buna kadar çok hileye rastlayabiliriz..mesla devlete vergi vermezler..resmen hırsız bunlar..ben vergimi veriyorum sattığım ürünlerin fiyatı elbette yüksek olacak..oda vermiyor ve malları ucuza satıyor zaten ucuzada almıştır..müşteri bizi beğenmez gider o hırsızdan alır..devletten çalan hırsız en büyük hırsızdır..milletten çalıyor demektir..hatta hırsızlığınada bahaneler bulur ..varın siz bu bahanelerin neler olabileceğini düşünün..
istisnalar hariç diğer esnafta helal olan şey paradır..para ve kar varsa helaldir..değilse haramdır..mesela vergşi vermek haramdır..vergini neden vermiyorsun dede bak sana ne diyorlar.
neyse ben fazla gıybete girmeden bu meseleyi burda keseyim..bilinçli olalım bunlara sebebiyet vermeyelim..
cok önemli b ir konu futuvvet kardeşim allah razı olsun sizden bilgilendırdıgınız için ..selemetle kardeşim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt