Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SİZİN MUTLULUĞUNUZ NEREDE SAKLI? (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
MUTLULUK

Herkesin vardır hayatta bir mutluluk masalı..

Panjurlu bir evi, kırmızı başlık takan bir küçük kızı, bir prens ve bir beyaz atı..

Ne dersiniz dostlar mutluluk sadece masallarda mı yaşardı....

Yahut gözkyüzüne, bulutların arkasına mı saklandı...

Belki de mecnun hikayeleriyle birlikte onuda kaldırdık raflara ve tozlandı kaldı...

...............

Masum, savunmasız ve gözleri matem kokan küçük yetim bir kız varmış... Kendisini çok üzgün ve yalnız hissettiği bir gün, mutluluğun bulutlar arkasında saklandığını düşündüğü bir gün, çıkmış evden ve kırlara vurmuş bedenini.Bir çayırlıkta yürürken, küçük,dikenli bir çalıya bir masum kelebeğin takıldığını görmüş. Kelebek kendisini kurtarmak için çabaladıkça,dikenler onun narin bedenini daha çok hırpalamakta,gözleri ölüm korkusuyla daha bir yalvarmaktaymış. Küçük kız eğilmiş,eline batan dikenlere aldırış etmeden kelebeği minik avuçlarının arasına almış ve korkacak bişey kalmadı hayat allahın sana armağanı demiş...sonra açmış avuçlarını kelebek uçsun diye fakat kelebek uçmak yerine bir periye dönüşmüş...Küçük kızın gözleri çakmak çakmak...

Peri küçük kıza senin eşsiz güzellikte bir kalbin var ve kalbinde hüzün var..benden bir dilek dile o tertemiz yüreğinle demiş

Kız hiç düşünmeden yaş akan gözlerle periye bakıp mutlu olmak istiyorum diye söylemiş. Peri elbette diyerek küçük kızın kulağına eğilir ve bişeyler fısıldar.Sonra ansızın kaybolur çalıların arasında...

Kız her gününü mutluluk içinde yaşar...günler...haftalar...aylar ve yıllar ona hep mutluluk taşırlar. Herkes ona mutluluğunun sırrını sorar çünkü herkes bi şekilde mutluluk arar. O ise gülümser küçük bir kızken iyi kalpli bir periyi dinlemiş olmamdır sırrım der

.

Yaşlanıp ölüm yatağına düştüğünde,komşuları etrafında toplanırlar. Sırrının da onunla birlikte yitip gitmesinden korkarlar

lütfen bize söyle iyi peri sana ne dedi diye yalvarırlar. Sevimli yaşlı kadın gülümser ve bana şöyle dedi der...

ne kadar güvende,ne kadar yaşlı ya da genç,zengin ya da fakir olursa olsun herkesin sana ihtiyacı vardır

...............

işte mutluluk

Kendin için değil başkası için yaşayabilmektir

Güçsüze güç olabilmektir..
.

Yediğin lokmayı senden daha aç olanla

paylaşabilmektir.

Nerededir mutluluk?

Toprağa atılan küçük bir tohumdadır

Tohumu sarmalayan topraktadır...

Bir bahar sabahı çıplak ayaklarla koşulan ıslak
[
Çimenlerdedir .

Çimenlere değen ayaklardadır...

Sıcak bir gün bitiminde birdenbire esiveren serin bir

Rüzgardadır.

ve rüzgardan uçuşan saçlarda

Güven veren bir düşüncenin aydınlığındadır

Düşünüldüğünü umud eden bir gencin bakışında

Yanarak içilen bir yudum suda,özlemle aranan bir

fincan kahvededir

Günün ilk aydınlığında gecenin son karanlığındadır

Bir annenin okşayışında,babanın bakışında,cocuğun

gülüşündedir

Ertelenecek, yarınlara saklanacak bir duygu değildir

mutluluk

Mutluluk...

Yarınları istemektir :D

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net
RE: SİZİN MUTLULUĞUNUZ NEREDE SAKLI?

S.A.ABLA,VALLA ŞU AN EMİNİM ÇOĞUMUZUN MUTLULUĞU,IRAKTA FİLİSTİNDE VE DİĞER İSLAM TOPRAKLARINDA,MÜSLÜMANLARA ZULÜM YAPANLARIN KAHROLMASINDA SAKLIDIR.EN AZINDAN BENİM İÇİN ÖYLE.İŞKENCE VE TECAVÜZLER ÖYLE BOYUTLARA VARDI Kİ,İNTİHAR EDİYOR BUNA MARUZ KALAN VEYA KALMA TEHLİKESİ İLE KARŞŞILAŞAN BACILARIMIZ,KIZLARIMIZ,KARDEŞLERİMİZ.RABBİM EL-KAHHAR İSMİ,-İ ŞERİFİ İLE TECELLİ ETTİĞİNDE RAHAT EDERİZ ANCAK.YOKSA MUTLULUK KELİMESİ BANA LÜKS.A.E.O.:(:(:(

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.ABLA,VALLA ŞU AN EMİNİM ÇOĞUMUZUN MUTLULUĞU,IRAKTA FİLİSTİNDE VE DİĞER İSLAM TOPRAKLARINDA,MÜSLÜMANLARA ZULÜM YAPANLARIN KAHROLMASINDA SAKLIDIR.EN AZINDAN BENİM İÇİN ÖYLE.İŞKENCE VE TECAVÜZLER ÖYLE BOYUTLARA VARDI Kİ,İNTİHAR EDİYOR BUNA MARUZ KALAN VEYA KALMA TEHLİKESİ İLE KARŞŞILAŞAN BACILARIMIZ,KIZLARIMIZ,KARDEŞLERİMİZ.RABBİM EL-KAHHAR İSMİ,-İ ŞERİFİ İLE TECELLİ ETTİĞİNDE RAHAT EDERİZ ANCAK.YOKSA MUTLULUK KELİMESİ BANA LÜKS.A.E.O.:(:(:(

Aleykümselam evet gönlümüz kalbimiz onlarla ama dua etmekten başka yapacak hiç bir şey yok GÖRELİM MEVLAM NEYLER
NEYLERSE GÜZEL EYLER :(

Allah_affetsin

Kayıtlı Kullanıcı

mutluluk yunanlıya göre aşkte,karuna göre parada,firavuna göre iktidarda....müslüman için ise islamla ilgili olan herşey

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Allah_affetsin yazdı:
mutluluk yunanlıya göre aşkte,karuna göre parada,firavuna göre iktidarda....müslüman için ise islamla ilgili olan herşey

Mutluluk Nerededir?

MUTLULUK:
Uyandırılma tedirginliği olmadan huzur içinde dalınan uykudadır.

MUTLULUK:
Yazın en sarı sıcağında serin bir denizdedir, bir ağaç gölgesindedir.

MUTLULUK:
Çıplak ayakla koşulan ıslak çimenlerdedir.

MUTLULUK:
Sıcak bir günün sonunda esmeye başlayan serin bir yeldedir.

MUTLULUK:
Bir rakı kadehinde, bir peynir diliminde, bir kavun serinlğinde, bir üzüm tanesindedir.

MUTLULUK:
İnce belli bir bardakta içilen tek şekerli demli çayın tadındadır.

MUTLULUK:
Anlatılan bir fıkranın ardından atılan kahkahadır. İzlenen bir
filmde dökülen gözyaşlarıdır

MUTLULUK:
Günün ilk aydınlığında, gecenin son karanlğındadır.

MUTLULUK:
Annenin okşayışında, babanın bakısında, çocuğun gülüşünde, sevgilinin dokunuşundadır.

MUTLULUK:
Düşünüldüğünde gülümseten çocukluğa dair bir anıdadır.

MUTLULUK:
Yarın için, hiç bıkmadan beslenen umuttadır.

MUTLULUK:
Bir çiçeğin yaprağında, bir kelebeğin rengarenk kanadındadır.

MUTLULUK:
Güneşin sarısında, gecenin karanlığındadır.

MUTLULUK:
Sevgilinin yanağına kondurulan bir öpücüktedir.

MUTLULUK:
Mesafeye aldırmadan sevgiyi büyütebilmektedir.

MUTLULUK:
Küçük bir tartışmadan sonra kimin haklı olduğunu düşünmeden sevgiliye söylenen "seni seviyorum" sözündedir.

MUTLULUK:
Acılarına, hüzünlerine, zorluklarına rağmen, kaygısızca ve haykırarak "yaşıyorum" diyebilmektedir

Mutluluk, onca yaşanmışlığın ardından boşluğa bir kaç saniye daldıktan sonra herşeye rağmen yinede gülümseyebilmektir...
Ben dostlarımı ruhumla severim...
O, ne durur... Ne de unutur:D:D:D

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM ALLAHIN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN HAYIRLI CUMALAR :D

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt