Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SİZİN KALBİNİZ HANGİSİ???????? (1 Kullanıcı)

gecem

Kayıtlı Kullanıcı
1.SELİM KALP=KENDİSİNDE SEK,ŞÜPHE OLMAYAN KALP,HASTALIKLARDAN ARINMIŞ KALP 2.MÜNİP KALP=GÜNAHLARDAN RABBİNE TÖVBE EDİP,RABBİNE YÖNELEN KALP. 3.MÜMİN KALP=İMAN KENDİSİNE YAPIŞMIŞ,İMAN İÇİNE İŞLEMİŞ KALP. 4.MUTMAİN KALP=ALLAH(c:c)IN ZİKRİYLE SUKUNET BULAN KALP. 5.HUŞULU KALP=İLAHİ HEYBET İÇİNE İŞLEMİŞ,HUŞU İLE DOLMUŞ KALP. 6.ÜRPEREN KALP=AZAMETİ İLAHİYEDEN TİTREYEN ÜRPEREN KALP. 7.SABİT KALP=İMANIN SAPA SAĞLAM YERLEŞTİĞİ KALP. 8.GENİŞLİK KAZANMIŞ KALP=GÖNLÜ İLAHİ FEYZE KAB OLMUŞ KALP. 9.HASTA KALP=ŞÜHPE VE NİFAK HASTALIĞI OLAN KALP."MÜNAFIKLARIN KALBİ" 10.MÜHÜRLENMİŞ KALP=HAKKA VE HAKİKATE PERDELİ MÜHÜRLÜ KİLİTLİ KALP. 11.ÖRTÜLÜ KALP=KALPLERİ ÖRTÜ İLE HAKKA ÖRTÜLMÜŞ KALP. 12.PASLI KALP=İSYANLARLA ÜZERİ PASLANMIŞ KALP. 13.KÖR KALP=HAKKI GÖRMEYEN KALP. 14.GAFİL KALP=DÜNYA HAYATINA DALIP,GAFLETTE OLAN KALP. 15.KATI KALP=ÜRPERMEYEN TAŞ GİBİ OLMUŞ KALP.. SELAM VE DUAİLEB)B)B)B)B)

polyana

Kayıtlı Kullanıcı
RE: SİZİN KALBİNİZ HANGİSİ????????

2.MÜNİP KALP=GÜNAHLARDAN RABBİNE TÖVBE EDİP,RABBİNE YÖNELEN KALB, Benimki herhalde böyle bir kalbtir, allah şaşırtmasın inş.

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

YAZI ÇOK GÜZEL OLMUŞ ALLAH RAZI OLSUN.NİCKİNİZDE Kİ RESİM BAŞIMI DÖNDÜRDÜ:)

rimano

Kayıtlı Kullanıcı

BIDE YARALI KALP VAR SEVGILISI TARAFINDAN KALBI YARALANMIS KALP

guleryuz

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM
YAZIN İNSANDA KENDİNİ SORGULAMA GEREGİNİ HİSSETTİRİYOR
RABBİM O"NUN YOLUNUN YOLCUSU EYLESİN CÜMLEMİZİ

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

günahlardan tövbe edip rabbine yönelen kalp öğle olduğuna inanıyorum rabbim tövbelerimizi kabul etşin inşallah amin :(:(:(

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

ben birtane yazdım dörtane çıkmış hayret nasıl olmuş bu :(:(:(

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbim kalbimizi sağlam ve yolunda sabit kılsın şaşırtmasın. Bide sadece allaha ait olan kalp olabilirmi.
Sevgilerle.

zarife_76

Kayıtlı Kullanıcı

RIMANO KARDES KALBINIZ GALIBA YARALI
GECMIS OLSUN B)

arise

Kayıtlı Kullanıcı

Her ne kadar insan kendini bilse de kalbin derinliklerindekini Allah bilir.Kimse halinden emin olamaz

arise

Kayıtlı Kullanıcı

Kalbi selim olanlara ne mutlu

mustafa aksoy

Kayıtlı Kullanıcı
RE: güven arıyorum

RE: güven arıyorum

B)sizler çok güzel söylüyorsunuzda ben buzamana kadar dogru insana az rasladım herhalde yüzüne bakıp arkandan kuyu kazan.çok dostluk ediyorsun belırlı bır zaman sonra bazı seylerden dolayı yardım edıyorsun ama baska yerden bır yakınlık gordüğü zaman seni unutup sana sırtını donuyoro zamanda insan yaptıgına pısman oluyor demeyeyımde kırılıyor onun için benım tanıdıklarımmı bılmıyorum ama insanlar cok namkor oluyor dıye duşunuyorum sevgi arıyor mam malesef sevgi ve yakınlıgı bulamıyor saygısızlıklarla karsılasıyorum onun için guven ve sevgi arayarak insanlara yaklasıyor malesef bulamadıgımı gorup hayal kırıklıgına ugruyorum saygı ve sevgılerımle .

gecem

Kayıtlı Kullanıcı

mustafa aksoy yazdı:
B)sizler çok güzel söylüyorsunuzda ben buzamana kadar dogru insana az rasladım herhalde yüzüne bakıp arkandan kuyu kazan.çok dostluk ediyorsun belırlı bır zaman sonra bazı seylerden dolayı yardım edıyorsun ama baska yerden bır yakınlık gordüğü zaman seni unutup sana sırtını donuyoro zamanda insan yaptıgına pısman oluyor demeyeyımde kırılıyor onun için benım tanıdıklarımmı bılmıyorum ama insanlar cok namkor oluyor dıye duşunuyorum sevgi arıyor mam malesef sevgi ve yakınlıgı bulamıyor saygısızlıklarla karsılasıyorum onun için guven ve sevgi arayarak insanlara yaklasıyor malesef bulamadıgımı gorup hayal kırıklıgına ugruyorum saygı ve sevgılerımle .
haklısın SIRTIN DAN VURULMAK ACI EWET AMA BÖYLE YAPANLAE EMİN OLKİ İÇİNDE ALLAH KORSUSU OLMAYANLARDIR.S.A.

sert

Kayıtlı Kullanıcı

9'DAN SONRAKİLER HARİÇ HEPSİ ÇOK ŞÜKÜR ;)

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM.KALBİMİ EN İYİ RABBİM BİLİR VE BEN ŞU KALBE SAHİBİM DİYEMEM AMA KİM İSTEMEZ BU SEKİZ KALBE SAHİP OLMAYI.1,2,3,4,5,6,7,8 BUNLARIN HEPSİNE SAHİP OLMAK İSTERDİM DOĞRUSU.İNŞALLAH RABBİMDE NASİP EDER..SELAM VE DUA İLE.

Canan38

Kayıtlı Kullanıcı

MÜNIP; KALPDIR :diyorum insallah allah c.c. sasirtmasin utanacak ve utandiracak yanlis yapmamiza firsat vermesin.AMIN............

nur 1982

Kayıtlı Kullanıcı

rabbim kendisi ve resulünün sevgisi ile dolu kalp versin işallah hepimize kalbime gelince allah bilir güzelligini veya çirkinligini

ducane02

Kayıtlı Kullanıcı

Kalpleri en iyi bilen Allah tır. Ama ilk 8 in içerisinde yer almak ne büyük bahtiyarlık. Allah Teala cümlemizin yardımcısı olsun. Selam ve dua ile...

Tayfun_Dokgoz

Kayıtlı Kullanıcı

İLK 8 KALP GERÇEKTEN GÜZEL HANGI MUMUN ISTEMEZKI BU İLK 8 KALBIN KENDISINDE OLMASINI ALLAH TÜM MÜSLÜMANLARIN KALPLERINI ALLAH YOLUNDAN , KUR-AN'I KERİM YOLUNDAN , PEYGAMBERİMİZ ( S.A.V ) YOLUNDAN AYRILMASIN. PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER ALLAH RAZI OLSUN

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt