Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sizin Asker Yakininiz Var Mi? (1 Kullanıcı)

bbuussrraa

Kayıtlı Kullanıcı
Bu hafta sonu 16 şehidimiz oldu hepsine Allahtan rahmet diliyorum Allah yakınlarına sabır versin..
bu forumu açmamın sebebi bu site de asker yakını olan varsa yazmanızı istiyorum.. nerde? ve şafak kaç? :)
Allah bütün askerlerimize yardım etsin..
Hayırlı geceler

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
var kardeşım
kıbrısta yeğenım
allah tum askerlerımızın yardımcısı olsun amın

Kaan Erdem

Yönetici
şu an benimde yok fakat.tüm müslüman asker kardeşlerimiz yakınlarımızdır.kardeşlerimizdir.selam ve dua ile kalın selametle.

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm Kardeşim Yaşıtlarımın hepsi çok yakın arkadaşlarım hepsi askerde Rabbim 1 tane bile şehit vermeden savaşların ve bu zulmün son bulması nasip etsin inşallah ( Dİyarbakır manisa elazıg her yerde var :) Allah yardımcıları olsun inşallah )

ŞAFAK ÇOKKKKKKKKK :)

vuslat_hasen

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm

selamün aleyküm

Tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin.yakınlarına sabır versin.
amcamın oğlu daha 2 günlük asker foça'ya gitti.
Rabbim yardım etsin tüm askerlerimize.

nesrin_77

Kayıtlı Kullanıcı
Selam aleyküm.
Hayırlı akşamlar. Evet kardeşim askerde şuan Kıbrısta. Kardeşimin kan kardeşi Hakkari sınırda. Diğer arkadaşı Şırnakta.
Cenabı hak tüm asker kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Kardeşimin 3 ayı, Hakkarıde olan 7 ayı, şırnakta olan kardeşimizin 1 ayı kaldı. Cenabı hakkın izniyle.
Cenabı hak cümlesine güç, kuvvet, sabır versin.
Herkesin evladına hayırlısını versin gittikleri gibi dönmeyi cümlesine nasip etsin inşallah.
Dualarımız her daim onlarla beraber.
Tüm şehidlerimize Allah rahmet etsin. Ailelerine sabır versin.
Kardeşim ve tüm asker kardeşlerim Hakka emanet .
Allah' a ( cc ) ısmarladık.

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm kardeşim...asker yakınım yok ama kendim şu an askerim...:)
ama cephedeki kardeşlerimden bir farkım var ben şu an asker öğretmenlik yapıyorum...
ALLAHım cephedeki bütün kardeşlerimize yardım eylesin onları düşmanlarımıza karşı MUZAFFER kılsın...

ama banada şafak kaç diye sorarsanız...temmuz da bitecek inşaallah...selametle kalınız...

su misali

Kayıtlı Kullanıcı
benim kardeşim astsubay bitliste
Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun inşallah.

nilgun

Kayıtlı Kullanıcı
S.a Kardeşim Benim Kardeşimde Asker. Allah Izin Verirse 5,5 Ayi Kaldi Ağustosta Gelecek Inşallah. Sizde Ona Dua Edin Lütfen çünkü şirnakta Askerlik Yapiyor Ve şu An Irakta Savaşiyor. 1 Haftadir Kendisinden Haber Alamiyoruz. Askeriyede Hiç Bir Konu Hakkinda Bilgi Vermiyor. Allahim Cümlesiyle Beraber Benim Kardeşimide Sevdiklerine Bağişlasin. Hainlere Göz Açtirmasin. Hayirlisi Ile Hepsini Yuvasina Göndersin. Amin. Allaha Emanet Olun

bbuussrraa

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam nilgün kardeşim Allah sağ salim dönmelerini nasip etsin bütün askerlerimizin Bütün askerlerimize dualar ediyoruz Allah hepsini korusun benim de nişanlım izmirde asker oda ağustosta gelecek inşallah Allah a emanet olun

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Abim şu anda Şırnak'ta Uzman Çavuş.ALLAH abimin ve tüm askerlerin yardımcısı ola.

bbuussrraa

Kayıtlı Kullanıcı
Allah şu anda sınırda çatışan askerlerimizin daha çok yardımcısı olsun inşallah

fatihokay

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşim.
ALLAH(C.C) vatanımızın her köşesinde görev yapan tüm er erbaş kardeşlerimizin yardımcısı olsun .
Bu vesile ile tüm şehitlerimize ALLAH(C.C) RAHMET niyaz eder.
Acılı ailelerine ve tüm türk milletine ALLAH'tan sabr_ı cemil niyaz ederim..
Benide kardeşim var askerde AĞRI da daha yeni ALLAH yardımcıları olsun..
tüm vatan evlatlarının AMİN....

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Benimde asker tanıdıklarım var biri geçen gün Ankara ya gitti usta birliği daha şafağı çook
iki tane de kardeş var askerde büyük olanın 9 ayı var küçük olan ise 23 şubatta gitti daha çok yeni
Rabbim tüm mehmetçiklerimizi korusun onlara güç kuvvet versin sağ sağlim yuvalarına dönmeyi de nasip etsin inşallah Amin
Selametle

bbuussrraa

Kayıtlı Kullanıcı
a.s rüyam 3 kardeşim sizin şafaklar çokmuş ama sayılı gün çabuk geçer inşallah Allaha emanet olun

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
nilgün abla Allah yardımcın olsun...... benimde erkek arkadşım ankarada asker 10 mayısta nasipse gelio bitio

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
ŞU AN ASKERDE ASKERLİK YAPAN YAKINIM YOK.
AMA BİR ŞEHİDİM VAR.AMCAM OGLU.
TUNCLİDE ŞEHİD OLDU.
SELAMETLE.

tanem28

Kayıtlı Kullanıcı
evet var hemde iki tane biri ablamın eşi van erciş te(şafak85) öbürü dayımın oğlu kuzey ırakta (şafak89)

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
S.a Kardeşim Benim Kardeşimde Asker. Allah Izin Verirse 5,5 Ayi Kaldi Ağustosta Gelecek Inşallah. Sizde Ona Dua Edin Lütfen çünkü şirnakta Askerlik Yapiyor Ve şu An Irakta Savaşiyor. 1 Haftadir Kendisinden Haber Alamiyoruz. Askeriyede Hiç Bir Konu Hakkinda Bilgi Vermiyor. Allahim Cümlesiyle Beraber Benim Kardeşimide Sevdiklerine Bağişlasin. Hainlere Göz Açtirmasin. Hayirlisi Ile Hepsini Yuvasina Göndersin. Amin. Allaha Emanet Olun
selamün aleyküm ALLAH CC bütün askerlerimizin yardımcısı olsun sizin kardeşinizinde inşallah ALLAH CC kavuştursun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt