Oooo karşıma geç ağla bende zaten dünden razı başlarım ağlamaya .Yani anlıyacağınız ağlamam için caba harcamama gerek yok .
eskiden bende sen gibiydim kardeşim yeterki bir üzülen veya aglayan görüyüm başlardım aglamaya ama şimdi ne oldu bilmyorum sanırım kötü kalbim pas tuttu hiç aglamıyorum aglayamyorum inşallah kalbimi pastan kurtaraagımOooo karşıma geç ağla bende zaten dünden razı başlarım ağlamaya .Yani anlıyacağınız ağlamam için caba harcamama gerek yok .
şu zamanda herkes ağlanacak haline güler olmuş bence insanlar bakıyo artık ağlamakta işe yaramıyo bu dünyadaki yaptıklarımız yüzünden diğer tarafta bizleri neler beklediğini görseydik belkide ölene kadar ağlardık sanki hiç ölmeyecekmişiz gibi dünyanın gelip gecenlerine gülp geçiyoruz işte allah sonumuzu hayır etsin
ben hep aglarım .......
selamün aleyküm elif canım benim ALLAH CC ağlatmasın ben ağlayamıyorum göz pırarlarım kurudu RABBİM CC sevdiklerimizin acısını göstermesin inşallah
selamün aleyküm elif kardeşim.bende çok hassas biriyim,biri birşey söylesin hemen aglarım.Sonra derim sabret gamze.elif kardeşim çocuk gelişimciymişsin ankara üniv.mi?ablam ordaydı da o yüzden sordum...