Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sizi ağlatan şey nedir ? (1 Kullanıcı)

elifffff

Kayıtlı Kullanıcı

Kimisi zulüme aglar
Kimisi ölüme ağlar,
Kimi curmüne,
Kimi nefsine,
Kimi dostuna,
Kimi malina ,
Kimi canina ağlar...

peki siz neye ağlarsınız ?yada ağlarmısınız ?​

Dualarafukara

Kayıtlı Kullanıcı
Oooo karşıma geç ağla bende zaten dünden razı başlarım ağlamaya .Yani anlıyacağınız ağlamam için caba harcamama gerek yok .:)

ÖMEREFE

Kayıtlı Kullanıcı
şu zamanda herkes ağlanacak haline güler olmuş bence insanlar bakıyo artık ağlamakta işe yaramıyo bu dünyadaki yaptıklarımız yüzünden diğer tarafta bizleri neler beklediğini görseydik belkide ölene kadar ağlardık sanki hiç ölmeyecekmişiz gibi dünyanın gelip gecenlerine gülp geçiyoruz işte allah sonumuzu hayır etsin

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm elif canım benim ALLAH CC ağlatmasın ben ağlayamıyorum göz pırarlarım kurudu RABBİM CC sevdiklerimizin acısını göstermesin inşallah

gamze0387

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm elif kardeşim.bende çok hassas biriyim,biri birşey söylesin hemen aglarım.Sonra derim sabret gamze.elif kardeşim çocuk gelişimciymişsin ankara üniv.mi?ablam ordaydı da o yüzden sordum...

EFECE

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.efece.tr.cx
Oooo karşıma geç ağla bende zaten dünden razı başlarım ağlamaya .Yani anlıyacağınız ağlamam için caba harcamama gerek yok .:)
eskiden bende sen gibiydim kardeşim yeterki bir üzülen veya aglayan görüyüm başlardım aglamaya ama şimdi ne oldu bilmyorum sanırım kötü kalbim pas tuttu hiç aglamıyorum aglayamyorum inşallah kalbimi pastan kurtaraagım

BU SİTEYİ ÇOK SEVDİM BEN EMEGİ GEÇEN EHERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN

elifffff

Kayıtlı Kullanıcı
şu zamanda herkes ağlanacak haline güler olmuş bence insanlar bakıyo artık ağlamakta işe yaramıyo bu dünyadaki yaptıklarımız yüzünden diğer tarafta bizleri neler beklediğini görseydik belkide ölene kadar ağlardık sanki hiç ölmeyecekmişiz gibi dünyanın gelip gecenlerine gülp geçiyoruz işte allah sonumuzu hayır etsin

insanlar inandığı gibi yaşamanın yerine, yaşadığına inanınca ağlar halimize güler olduk haklısınız.
tövbe günah kirinden temizlenmemiz için altın bir anahtar bizlere.yüce rabbin rahmetinden umudu kesmemek lazım öyle değilmi...?
hamd olsun imanımız var,ya inanmayanlar ne yapsın?
Onlara benzemek yerine,allah rızası için örnek bir mü'min olabilmemiz dusıyla.
selametle kalınız.

elifffff

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm elif canım benim ALLAH CC ağlatmasın ben ağlayamıyorum göz pırarlarım kurudu RABBİM CC sevdiklerimizin acısını göstermesin inşallah

ve aleyküm selam ablacım...
amin,inşallah...
döktüğümüz gözyaşlarıyla günahlarımızıda dökmeyi nasip etsin canım rabbim.
selametle,rabbime emanetsin.

elifffff

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm elif kardeşim.bende çok hassas biriyim,biri birşey söylesin hemen aglarım.Sonra derim sabret gamze.elif kardeşim çocuk gelişimciymişsin ankara üniv.mi?ablam ordaydı da o yüzden sordum...

ve aleyküm selam gamze kardeşim...
gazi üni mezunuyum,ama ank üni.de arkadaşlarım var. kendi bölümümden değil yalnız.
selametle kal, rabbime emaentsin.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt