Kaan Erdem
Yönetici
tevbekar yazdı:
İnanılır gibi değil yaa nasıl bu şekilde donmuş acaba çok ilginç ayrıca çokda güzel görünüyorlar...
sB)elam ve dua ile... Allah'a emanet olunB)
BRC yazdı:
İlk defa donmuş bi ağaç gördüm.. Rabbim nelere Kadir.. Ve ewet gayet hoş bir görüntü..
nurrumeysa yazdı:
herhalde bu kiraz ağacı mevsimleri karıştırmış kışın kiraz vermiş kış izin vermemiş doğası gereyi
nigdeli yazdı:
cok ilginç ya.
hayrete düştüm cidden.
emeğinize sağlıkB)B)
s.a
efsude yazdı:
selamunaleykum.ınanılır gıbı degıl kıraz meyvesı ve buz tutmus.herseyın mevsımı bozulmusken kıyamete bır adımın kanıtından sadece bırı olabılır bu!selam ev dua ıle...
duru aysim yazdı:
Havanın dona çektiği zamanlarda ağaçların üzerine su tutarsanız işte bu görüntüyü oluşturabilirsiniz.Ama bu çok üzücü çünkü kiraz ağacı hashas bi ağaçtır vedonarsa kurur.İnsanlar güzel resim versin diye meyve veren ağaçlarada kıyabiliyorlar...Sanırım buda bu ağacın son meyveli görüntüsü olacak...Selam ve dua ile...
ikbal05 yazdı:
rabbişm sen ne büyüksün. Paylaşım için Allah razı olsun
B) A.S. bende sizin gibi düşünüyorum.... görüntü güzel ama!!! yinede düşündürücü!!!!!!!!!! A.E.O.efsude yazdı:
selamunaleykum.ınanılır gıbı degıl kıraz meyvesı ve buz tutmus.herseyın mevsımı bozulmusken kıyamete bır adımın kanıtından sadece bırı olabılır bu!selam ev dua ıle...
ALEYKÜM SELAM YORUMUNUZA KATILIYORUMefsude yazdı: