Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

"Siz hiç ceviz reçeli yediniz mi ???" (2 Kullanıcı)

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com
"Siz hiç ceviz reçeli yediniz mi ???"

Hanımlar! Sizler için çok özel bir haberimiz var... Öyle ki, bu reçel çocuklarınızın zekasını arttıracak!

Her anne-baba çocuğunun zeki olması için uğraşır durur. Oyunlar, faaliyetler, en taze ve doğal yiyecekler... Bu uğraşların her biri aslında yalnızca tek bir hedefe ulaşmak içindir; Çocuklarımızın sağlıklı ve zeki olması...

İşte bizler de, siz değerli anneler için uzun araştırmalar sonunda öyle farklı bir reçele ulaştık ki, bu reçel tüm ailenizin sağlığını garanti altına alırken, çocuklarınız için de başarının kaynağı olacak... Ceviz Reçeli...

NEDEN CEVİZ?

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi de olan Prof. Dr. Akça, bir programa katılmak için geldiği Bursa'da bakın neler söyledi:

'Cevizdeki gümüşün, beynin sağ ve sol tarafındaki bilgi alışverişinin hızını artırdığını' belirten Akça, 'Fazla ceviz tüketenlerde zeka gelişiminin yüksek olduğu bir gerçek. Özellikle Türkiye'deki cevizler, gübreleme ve ilaçlama olmadığı için tamamen organik. Bu açıdan da Türkiye'de üretilen cevizlerin insana en küçük bir zararı yok' dedi.

Akça, cevizin çocukların beslenmesine mutlaka girmesi gereken çok önemli bir ürün olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

'Sağlıklı ve zeki bir nesil için okullarda sadece süt değil çocukların ceviz, badem ve fındık tüketmesi de sağlanmalı. Bu, Milli Eğitim ve Sağlık bakanlıklarınca ulusal politika haline getirilmeli. Her sabah, bir ilköğretim çocuğu masaya oturduğunda mutlaka 3 ceviz içi yemeli. Bu tüketim badem ve fındık gibi ürünlerle desteklenmelidir.'

Yetişkinlerin ise günde 5 ceviz içi yemelerini öneren Akça, 'Dünyanın en iyi kalpçileri mutfağa 5 ceviz girmesini öneriyor. Ceviz üretimini ve tüketimini artırmamız gerekiyor. Sağlıklı bir gelecek için cevize daha büyük önem vermeliyiz. Gelişmiş ülkeler, sabah kahvaltısında ceviz tüketiyor. Dondurmalarında bile ceviz kullanıyorlar' diye konuştu.

CEVİZ REÇELİNE NASIL ULAŞABİLİRİZ?

Kadınca Kararınca internet sitemiz, Türkiye'ye bioenerjiyle sağlık getiren Bioenerji Uzmanı Ramazan Güler işbirliğiyle, siz anneleri "ceviz reçeli"yle tanıştırıyor...

%100 doğal ve bioenerjili bu özel reçellere, bir telefonla ulaşabilirsiniz...

UNUTMAYIN, ÇOCUĞUNUZUN SAĞLIKLI BEYİN GELİŞİMİ BİR TELEFON UZAKLIĞINDA...

0212 233 87 63-0535 739 36 53

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt