Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Siyonistlerin Mescid-i Aksa Oyunları (1 Kullanıcı)

hüzünlüköprü

Kayıtlı Kullanıcı
Bir kısım ayetlerimizi kendisine göstermek için, kulunu bir gece Mescid-i Haram'dan, çevresini bereketlendirdiğimiz Mescid-i Aksa'ya götüren Allah Yücedir. Gerçekten O, işitendir, görendir. (İsra 1)

Bu adresten Mescid-i Aksa gerçeğini öğrenebilirsiniz.

FİRASET NET

:(:(:(

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun kardesim bunu daha oncede gormustum ama hatirlamis oldum onlar ne kadar ugrasirsalar ugrassinlar hiç bir sey elde edemeyeceklerdir... Allah teala hiç muslumanlarin ilk kiblesi olan mescid-i Aksayi yiktirirmi? Rabbim okadar buyukku insallah bunlarin o oyunlari kendi kafalarina dolanacak ... hatta bununla ilgili bir hatirayi anlatayim , ben trabzonda oturuyordum orada bir zatin turbesi bulunuyordu birazda çok kullanisli bisyerde idi bu turbe.onu yikip yerine degisik projeler yapmaya karar verdiler fakat gelen butun yikici araçlarin kepçeleri daha isleme baslamadan kirilip paramparça oluyordu,herdefasinda boyleo lunca o zatin turbesini yikmaktan vazgeçtiler . simdi hala dimdik ayakta orada duruyor insallah bu sene ziyaret etmek nasip olur selam ve dua ile...

hüzünlüköprü

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun kardesim bunu daha oncede gormustum ama hatirlamis oldum onlar ne kadar ugrasirsalar ugrassinlar hiç bir sey elde edemeyeceklerdir... Allah teala hiç muslumanlarin ilk kiblesi olan mescid-i Aksayi yiktirirmi? Rabbim okadar buyukku insallah bunlarin o oyunlari kendi kafalarina dolanacak ... hatta bununla ilgili bir hatirayi anlatayim , ben trabzonda oturuyordum orada bir zatin turbesi bulunuyordu birazda çok kullanisli bisyerde idi bu turbe.onu yikip yerine degisik projeler yapmaya karar verdiler fakat gelen butun yikici araçlarin kepçeleri daha isleme baslamadan kirilip paramparça oluyordu,herdefasinda boyleo lunca o zatin turbesini yikmaktan vazgeçtiler . simdi hala dimdik ayakta orada duruyor insallah bu sene ziyaret etmek nasip olur selam ve dua ile...

inşallah kardeşim,RABBİM bu insanların dünyasındada cehennemi yaşatsın kardeşim inşallah a.e.o. selam ve dua ile iyi günler

koskun

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ,

allah celle celaluhu razı olsun ... aynı konu slayt şeklinde islamiyet.gen.tr adresinde de var Son Eklenen 5 Program adlı linkte

allaha emanet olun ...

hüzünlüköprü

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ,

allah celle celaluhu razı olsun ... aynı konu slayt şeklinde islamiyet.gen.tr adresinde de var Son Eklenen 5 Program adlı linkte

allaha emanet olun ...

aleykümselam kardeşim orada fark etmedim kardeşim başka birr yerde okudum ama neyse bilgin için a.e.o.

ahnef

Kayıtlı Kullanıcı
s.a allah razı olsun kardeşim ben bu zamana kadar kubbesi altın gibi olanı mescidi aksa sanıyodum şimdi öğrendim alında bu haberlerede çıkıyodu bir kere daha görmüştüm

hüzünlüköprü

Kayıtlı Kullanıcı
s.a allah razı olsun kardeşim ben bu zamana kadar kubbesi altın gibi olanı mescidi aksa sanıyodum şimdi öğrendim alında bu haberlerede çıkıyodu bir kere daha görmüştüm

aleykümselam kardeşim okuduğun için Allah razı olsun a.e.o. iyi günler kardeşimöğrendiğinede sevindim kardeşim

hüzünlüköprü

Kayıtlı Kullanıcı
selamüaleyküm Siyonistlerin Mescid-i Aksa Oyunları bakın kardeşlerim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt