Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

siyah çarçafımızın altında imanla atan kalbimiz var (1 Kullanıcı)

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
BENIM BACIM

Surasi unutulmamalidir ki, benim bacim, paha bicilmez degerdeki varligini, seytani gozlerin igrenc bakislarindan korumak icin giyindigi simsiyah carsafiyla, imanla atan kalbiyle, irfanla calisan akliyla ve tavizsiz vakur karakteriyle essiz bir âbidedir.

Arkasina sigindigi ortu onun esaret zinciri degil, hurriyet belgesidir.

Evinde oturup sokaklara cikmamasi, acilip sacilmamasi onun kokusmusluguna degil, korunmusluguna, asaletine ve temizligne delalettir.

Kocasinin getirdigi parayi yemesi, onun kapidan karsilayip guleryuzle iceri almasi ekonomik bir zillet degil bilakis, ideal isbolumunun gereklerini yerine getirmesidir.

O, alacagi bir kac kurus icin, yolda, otobuste perisan olan; isyerinde ezilen, bazan da suflîlesen cagdas kadindan cok daha farklidir.

Onun oturusu miskince bir bekleyis degil buyuk bir istikbale hazirlanistir.

Gelecegin mucahid erlerine ana olma istikbaline.

O, Rabb'inin kendisine verdigi haklardan memnun ve fazlasiyla razidir.

Kafirlerin daha buyuk degerlerini elinden cekip almak icin yem olarak onune surdukleri sahte hurriyetlere, haklara ihtiyaci yoktur.

Cunku o, hic bir sistemin yapamiyacagi kadar hur, hic bir mukafatin edemiyecegi kadar mutludur.

O benim bacimdir.

Onun namusunu korumak ve islâm'in koydugu olculer dahilinde muhafaza etmek benim gorevimdir.

O, benim bacimdir. Onun namusunun dokunulmazligi vardir. Namusunun ve namusuna gelinceye kadar en ufagindan en buyugune butun degerlerinin...

Onun dokunulmazliginin garantisi kalbimizdeki sonmez inancimizdir

alıntıdır

Kaan Erdem

Yönetici
hakkı ile yaşayanlara
SELAMÜNALEYKÜM....

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM EMEĞİNE SAĞLIK ALLAH(C.C.) YOLUNUZU AÇIK ETSİN İNŞALLAH ... ÖRTÜSÜNÜ HAKKI İLE TAKANLARA YAŞAYANLARA SELAM OLSUN ... ALLAH'A EMANET OLUN ...

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
elinize sağlık....

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM EMEĞİNE SAĞLIK ALLAH(C.C.) YOLUNUZU AÇIK ETSİN İNŞALLAH ... ÖRTÜSÜNÜ HAKKI İLE TAKANLARA YAŞAYANLARA SELAM OLSUN ... ALLAH'A EMANET OLUN ...
ve aleykümselam kardeşim benim Rabbimiz razı olsun amin inşaallah
selametle degerli kardeşim Rabbimize emnaet ol inşaallah

seyyidetün_nisa

Kayıtlı Kullanıcı
MEVLAM O BACILARIMIZIN HÜRMETÜNE BİZLERİDE AFFETSİN
GİYEBİLENE NE MUTLU
EN GÜZEL TESETTÜR,,
GİYMET İSTEYENLEREDE HÜRRİYET VERSİN MEVLAM,,
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM:A
EN GÜZELE EMANET OL,,

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt