Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Siyah Balon (1 Kullanıcı)

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı
Küçük bir zenci çocuk, şehrin lunaparkında dolaşırken bir satıcının elindeki balonları seyre dalmıştı. Her renkten ve her biçimden balonlar ışıl ışıl parlıyorlardı.
Derken, birden bire kırmızı bir balon kazara baglandıgı yerden kurtularak havaya uçtu, uçtu, uçtu ve nihayet aşşagıdan seçilemicek kadar yükseklikten sonra gözden kayboldu.
Bu manzarayı seyretmek için öyle bir insan kalabalıgı toplanmış ki, satıcı, bir tane daha bırakmanın iyi bir reklam olacagını düşünerek havaya parlak sarı renkte bir balon daha bıraktı.Arkasından bir tanede beyazını çözdü.
Küçük zenci, oldugu yerden büyük bir hayranlık içerisinde ardı ardına ucan rengaren balonları seyrettikten sonra:
"Baloncu amca" dedi "Acaba birde siyah renkte bırakırsanız, ötekiler kadar yükselir mi?"
Baloncu adam, anlayışlı bir bakışla çocuga tebessüm ederek, siyah renkli bir balonu çözdü.Parmaklarını gevşetip onuda boşluga bırakırken:
"Yavrum" dedi "Bizi yükselten dışımızdaki renk degil, içimizdeki cevherdir."

Selam ve dua ile
alıntı.

ben çok begendim sizinde okumanızı istedim Allah razı olsun...​

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIMDI.
"Bizi yükselten dışımızdaki renk degil, içimizdeki cevherdir."

ALLAH RAZI OLSUN.EMEĞİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK.

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzeldi kardeşim.
paylaşım için teşekkürler.
devamını bekleriz:)

ayse64

Kayıtlı Kullanıcı
emeğine sağlık selam ve dua ile

ibra

Kayıtlı Kullanıcı

Irkçılığa karşı güzel bir hikayeymiş :)

Teşekkürler