Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

sivrisinek bile Allah cc zikr ediyor. (1 Kullanıcı)

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
Bir profesör
Sivrisineğin kanat çırpışlarını bir lazerli mikrofona kaydeder ve sonrada insan kulağının algılayabileceği şekilde sesi yavaşlatır ve duydukları karşısında kulaklarına inanamaz çünkü sivrisinek allah diyodur

tamamına kadar izleyin allah sesi sonunda geliyor....

İzlemek için tıklayın

musab61

Kayıtlı Kullanıcı
Evet, Çok ilginç bir mevzu. Sinek kadara olmak lazım vesselam...:a35:

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim paylaşım için teşekkür ederim ama...

Bu konu daha önce yine açılmıştı...Değerli kardeşlerim bir konu açarken başlıkları araştırırsak , eğer aynı konuyu tekrar tekrar açmamış oluruz..Böylece başka konulara yer açmış oluruz diye düşünüyorum...
İnşaallah yazdıklarım yanlış anlaşılmaya meyil vermez...

selam ve dua ile kalın...

tubae

Kayıtlı Kullanıcı
Ben ilk defa duydum allah razı olsun paylaşımınız için allah ne kadar büyük tsk kardeşim

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
ablacım baktım kelime başlığındada aradım bide konuyu açtıktan sonra en alttaki benzer konularada baktım rastlamadım yinede özürdilerim konu nasıl siliniyo ya anlatırmısınız???

oksiyus

Kayıtlı Kullanıcı
Gerçekten Çok etkileyici daha önceden verilmişsede tekrar gündeme gelmesi benim için iyi oldu ben öğrenmiş oldum allah razı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt