Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Siteye Giremiyorum............. (1 Kullanıcı)

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
selamün Aleyküm Arkadaşlar .ben Siteye Uzunca Bir Süredir Giremiyoerum.yani Bu Gün Mesela Ilk Defa şuan Açiliyor.acaba Benimle Ayni Sorunu Yaşayan Var Mi?
Eğer Siteden Kaynaklanan Bir Sorun Varsa Site Yöneticilerinden Rica Ediyorum Bu Sorunu Ortadan Kaldirmaya çalişsinlar..selametle Herkese..​

MAZLUMkul

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. Evet kardeşim bende giremedim,
ancak bu aralar sık olmaya başladı, herhalde yöneticiler bir çözüm bulacaklardır
Selametle....

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Evet bu aralar sık olmaya başladı aksi gibi bugün dua gecemiz var listeyi alamayan kardeşlerimiz oldu çok üzüldüler bari akşam saatlerinde çalışsınlar

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
evet o dertten bende muzdaribim..bugün bende giremedim uğraştım okadar en sonunda bıraktım az önce girdim ve açıldı.bu aralar oluyo böyle...inaLLAH bi çözüm bulurlar...

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
sayın site yöneticisi bu aralar siteye girmekte ciddi sıkıntı yaşıyoruz .lütfen bir çözüm bulun..zaten benim çok kısıtlı vaktim oluyor..o kadarcık vakitte de giremiyorum..

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün Aleyküm Arkadaşlar .ben Siteye Uzunca Bir Süredir Giremiyoerum.yani Bu Gün Mesela Ilk Defa şuan Açiliyor.acaba Benimle Ayni Sorunu Yaşayan Var Mi?

Eğer Siteden Kaynaklanan Bir Sorun Varsa Site Yöneticilerinden Rica Ediyorum Bu Sorunu Ortadan Kaldirmaya çalişsinlar..selametle Herkese..​
selamün aleyküm bende bugün bir türlü giremedim

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
aleykume selam
evet bendede aynı sorun var bende değilde sanki sitede bi sorun var :)

hazır mesaj yazmışken a.ömnülün resimlerşini ekleyeyim

out.php

canım abim

out.php

nur yüzlü abim

out.php

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Bir Günah Ki 1 :.

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
:Ksağol ekremcim zaten senin iletini okudum mu artık gözlerim kesinlikle abdurrahman önülü arıyor..abdurrahman önül diyince seni,ekrem diyin de abdurrahman önülü hatırlıyorum..:K:K

Rabia-Adeviye

Kayıtlı Kullanıcı
Bende sabah girmiştim çıkış yapamadan kapandı az önce girebildim bi sorun vardı sanırım geldimki hala burdayım:G

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Sorunlar devam ediyo 2 saattir girmedim şimdi girdim İnşaAllah bian önce düzelir.

Selametle

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
s.a siteye ben de giremedim.İNŞAALLAH yönetim kalıcı çözüm bulur.selametl...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt