Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

sitemizin yeni hali (1 Kullanıcı)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm..Sizinde bileceğiniz gibi sitenin şekli değişti.Ve gözüm açıldı nekadar güzel yapmışlar.:a22::a22:..Allah(c.c) yapanlardan razı olsun inşallah...

yeni halini böyle çok beğendim...

Hayırlı akşamlar....herkese....

semra_06

Kayıtlı Kullanıcı
Evet çok güzel fakat çoğu zaman girilemiyor.

Kaan Erdem

Yönetici
hoş hoşgeldin kıymetli kardeşim.

bende katılıyorum güzel bir görüntü oldu.

Değerli kardeşlerimiz;

Web sitemizin uzun süreden beri ağır işleyişiyle gözle görülür bir yavaşlamanın olduğu herkes tarafından bilinmektedir.

16.07.2008 ile 20.07.2008 tarihleri arasında yeni makinaya geçiş yapılacaktır. Yeni makinaya geçilene kadar malesef ağır işleyiş devam edecektir. Biz yine elimizden geldiğince bu süre zarfında, hızlandırma çalışmalarına da devam edeceğiz. Mevcut olan web sunucumuzun 3-4 katı daha hızlı bir makinaya taşınarak bu problemi ortadan kaldıracağız inşaAllah.

Dualarınızı eksik etmeyiniz.

Selam ve dua ile ...

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

Değerli kardeşlerimiz;

Web sitemizin uzun süreden beri ağır işleyişiyle gözle görülür bir yavaşlamanın olduğu herkes tarafından bilinmektedir.

16.07.2008 ile 20.07.2008 tarihleri arasında yeni makinaya geçiş yapılacaktır. Yeni makinaya geçilene kadar malesef ağır işleyiş devam edecektir. Biz yine elimizden geldiğince bu süre zarfında, hızlandırma çalışmalarına da devam edeceğiz. Mevcut olan web sunucumuzun 3-4 katı daha hızlı bir makinaya taşınarak bu problemi ortadan kaldıracağız inşaAllah.

Selam ve dua ile ...

hOŞBULDUK KAAN ABİ...Allah(c.c)'ya emanetsin inşallah...Kıymetli abim..

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm cümleten

Bencede çok güzel olmuş sitemizin yeni hali ee birde ben anlasam

lütfen biri cvplayabilirmi rica etsem

güç ve tecrübe ne anlama geliyorr

hayırlı geceler

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim.o sizin bağlantı değeriniz.internet hızınız ile alakalı.selametle.

Selamün Aleyküm cümleten

Bencede çok güzel olmuş sitemizin yeni hali ee birde ben anlasam

lütfen biri cvplayabilirmi rica etsem

güç ve tecrübe ne anlama geliyorr

hayırlı geceler

semra_06

Kayıtlı Kullanıcı

Değerli kardeşlerimiz;

Selam ve dua ile ...

Üye olarak katıldığım tek site bu inşallah düzelir.Diğer üyeliklerin hepsini iptal ettim.Allah'a emanet olun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt