Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sitemizde ki Tüm Kardeşlerimin Dikkatine! (1 Kullanıcı)

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşlerim,
Şu an okuduğumuz Tefriciye bittiğinde,
Allah rızası için,Peygamber Efendimiz ve Tüm Peygamberlerimizin Ruhu İçin,Sitemizin ve Sitedeki Tüm Kardeşlerimizin selameti ve geçmişleri için TEFRİCİYE başlayacağız inşaAllah.
Bilgilerinize sunuyorum.
Selam ve Dua ile.

T

tevbekarım

Rabbi Rahim celle cellalühü razı olsun hafize ablacım Rabbim hayrını kabul etsin inşaallah...ben okumayı çok istiyorum aslında ama en son okuduğumda sayıda şüpheye düştüm tamamlayamadığımı düşündüm ve Zümra ablamızın hakkına girdim sanırım o yüzden tefriciyelere katılamıyorum sayıları eksik olursa vebal almak istemiyorum:(:(:(

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbi Rahim celle cellalühü razı olsun hafize ablacım Rabbim hayrını kabul etsin inşaallah...ben okumayı çok istiyorum aslında ama en son okuduğumda sayıda şüpheye düştüm tamamlayamadığımı düşündüm ve Zümra ablamızın hakkına girdim sanırım o yüzden tefriciyelere katılamıyorum sayıları eksik olursa vebal almak istemiyorum:(:(:(

Ve Aleykum Selam Kardeşim,
Allah cümlemizden Razı olsun inşaAllah.Bende acaba neden diyordum.Kardeşim biz elimizden gelen dikkati gösteririz,inşaAllah,Rabbim eksiklerimizi tamamlar.Vesvese ve şüphe şeytanın oyunu değil mi.
Tabiki yinede sen bilirsin.Ben zikirmatik kullanıyorum.
Selam ve Dua ile

T

tevbekarım

Haklısınız ablacım bende çok düşündüm bu şeytanın vesvesesidir diye Rabbim muhafaza buyursun...zikirmatik var bende Allah'ın izniyle bismillah diyip başlayacam.Rabbim razı olsun sizden vede cümle kardeşlerimizden...selam ve dua ile...

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı günler diliyorum.
Allah razı olsun.
Okuruz allahı izniyle,
selametle kalın.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
güncelleme......................................................................

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Benimde 3-5 duam olsun isteyen varsa,Tefriciyemiz yarı olmak üzere.
Selam ve Dua ile

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Benimde 3-5 duam olsun isteyen varsa,Tefriciyemiz yarı olmak üzere.
Selam ve Dua ile

NSBBZN

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam
Benimde Duam Olsun İsterim
Allah razı olsun.
Okuruz allahın izniyle,
selametle kalın.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Benimde 3-5 duam olsun isteyen varsa,Tefriciyemiz yarıyı geçmiştir.
Selam ve Dua ile

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
.........................................................................................................

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selmun Aleykum Kardeşlerim,
Benimde 3-5 dum lsun diyorsanız,son 500 tefriciye kaldı.
Selam ve Dua ile

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

DUANIN manası

“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”

BEN 30 TEFRİCİYE OKURUM İNŞALLAH:)
selam ve baki dualarımla

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
İnşaAllah, bu kez Allah rızası için Efendimizin ruhu ve şefaatine nail olmak için,Tüm şehitlerimizin ruhu için,Ülkemizin selameti için,hergün insanlık dışı girişimlerle gündemde olan terör belasından kurtulmak ve Mehmetciklerimizin muhafazası için okuyalım inşaAllah.
Selam ve Dua ile

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Ülkemizi Şehit kanlarıyla sulanmış olduğunu düşünmeden parçalamaya çalışan,bayrağımızı rengini nereden aldığını hiçe sayarak ayaklar altına alan,yavrularımıza bu vatan ve bayrak için nöbet tuttukları için kıyan,suçları eğitim vermekten başka hiçbirşey olmayan öğretmenlerimizi kaçıran,insanlıktan çıkmışları Rabbim kahreylesin.Vatanımıza göz diken iç ve dış düşmanlara fırsat vermesin,
Kardeşlerim sayı önemli değil,hangimizin duası kabul olur bilemeyiz,lütfen katılımlarınızı bekliyorum.
Allah razı olsun.
Selam ve Dua ile

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Ülkemizi Şehit kanlarıyla sulanmış olduğunu düşünmeden parçalamaya çalışan,bayrağımızı rengini nereden aldığını hiçe sayarak ayaklar altına alan,yavrularımıza bu vatan ve bayrak için nöbet tuttukları için kıyan,suçları eğitim vermekten başka hiçbirşey olmayan öğretmenlerimizi kaçıran,insanlıktan çıkmışları Rabbim kahreylesin.Vatanımıza göz diken iç ve dış düşmanlara fırsat vermesin,
Kardeşlerim sayı önemli değil,hangimizin duası kabul olur bilemeyiz,lütfen katılımlarınızı bekliyorum.
Allah razı olsun.
Selam ve Dua ile

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
KİMİN DUASI KABUL OLUR BİLİNMEZ:
Sayı önemli değil önemli olan katılmak,hepimizi ilgilendiren bir konu,bu vatan bizim,bu bayrak,bizim,hain pusulara düşrülen insanlar bizim insanlarımız,yok olup giden bizim değerlerimiz.
Selam ve Dua ile

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
...............................................................................................................

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşlerim,
Şehitlerimiz,vatanımız,Bayrağımız,dirlik ve düzenimiz için istiyorum dualarınızı,3 er tefriciyeylede olsa katılın lütfen,belki kabule sebep sizin duanız olacak.
Selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt