Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

sitedeki can kardeşlerime... (1 Kullanıcı)

hayal_8100

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.arkadaşlar.affınıza sığınarak sizden bir ricam olacak.şuanda sıkıntılı bir dönemdeyim ve inanıyorum ki bu günleride atlatıcam.sizden ricam 5 dk da olsa kıbleye dönüp ellerinizi açıp o güzel ve temiz gönlünüzle rabbime benim için dua edermisiniz hacetimi,dileğimi kabul etsin diye...allah hepinizden razı olsun...

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam canım zeynebim ya senin mutlu olmanı nasıl istiyorum anlatamam
inşallah bu sıkıntılı dönemi hayılısıyla atlatırsında, herşey yoluna girer
herşey o güzel gönlünce olsun...

hayal_8100

Kayıtlı Kullanıcı
canım mervem.benim merve sultanım.inşallah.biliyorum geçicek geçicek ama doğru kararlarla geçsin inşallah.hayatım ve kuracağım yuva rızai ilahi boyutunda olsun.aç kardeşim o temiz kalbinle ellerini rabbime de şu kardeşine gönülden dualarını yükselt...

mir_erhan

Moderator
İLAHİ kardeşimizin içinde bulunduğu hali en iyi bilen sensin
ve en güzel karşılık verebilecek de sensin
sana anlatır senden bekler dileriz cevabını.
senin herşeye gücün yeter.
Peygamber efendimiz ve Adem aleyhiselamın ve bu iki peygamber arasında gelmiş geçmiş bütün peygamberlerin yüzü suyu hürmetine ve onların diliyle kardeşimizin duasını kabul etmen için sana el açtık ya RABB
kapında geldik...senden dilenip sana yalvarıyoruz Allahım.
İstediği duam olmayacaksa ondan daha hayırlısını naip etmeni dileriz..
dualarımız kabul eyle...amin...

selam ve dua ile

hayal_8100

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun.rabbim sizlerinde sıkıntısı varsa onları da gidersin.inanıyorum ki gönlünüzün en derin yerinden dua ediyorsunuz.ben sizlerden razıyım rabbimde sizlerden razı olsun...

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu"
canım kardeşim ;
hakkınızda hayırlı olanı niyetlenip 1 yasini şerif okuyacağım.allah kabul etsin.selametle kalın.allah yar ve yardımcınız olsun.

CORE

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamün Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatühü

Rabbim Peygamber efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.) yüzü suyu hürmetine bu sıkıntılı dönemi atlatmanız için yardımcınız olsun, sabır versin. Hakkınızda hayırlısı neyse Rabbim sizi ona yaklaştırsın.

Amin.

hayal_8100

Kayıtlı Kullanıcı
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu"
canım kardeşim ;
hakkınızda hayırlı olanı niyetlenip 1 yasini şerif okuyacağım.allah kabul etsin.selametle kalın.allah yar ve yardımcınız olsun.

rabbim razı olsun sizinde sıkıntınızı gidersin inşaallah...

hayal_8100

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamün Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatühü

Rabbim Peygamber efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.) yüzü suyu hürmetine bu sıkıntılı dönemi atlatmanız için yardımcınız olsun, sabır versin. Hakkınızda hayırlısı neyse Rabbim sizi ona yaklaştırsın.

Amin.

güzel dualarınızın karşısında eğiliyor ve rabbim sizlerdenede razı olsun ve sıkıntılarınızı gidersin diyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt