Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sitede neler oluyor? (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
Sayın berat05 abiciğim ne oluyor böyle
site yöneticileri !! neler oluyo? her konuyu kapatmak zorundamısınız benim konum neden kapatıldı? neye zararı vardı berat abicim bu sözünüzü hiç anlamadım
" karşı tarafın merakı" falan ne var bunda ? herkes adını yazsın isimli konumu nasıl kapatırsınız ne vardı bunda ? sadece isimlerimizi yazıyoruk..!!
ve böyle pek çok konuyu kapatmışsınız çok kızdım size... çok gücendim wallahi ayıp ediyosunuz..!! her konuyu kapatıyorsunuz!!
gereksiz kapatılacak o kadar konu varken neden bu konular... çok gücendim wallahi..!!!

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
bak canım kardeşim eger senin konuna berat kardeşimiz ismini yazsaydı sende ögrenseydin. şimdi böyle bir hata yapmazdın...
berat abi degil abla demen gerekli...

Kaan Erdem

Yönetici
Değerli kardeşim,sizin halis niyetle açtığınız konular art niyetle hoş olmayan durumlara çekilip fitne fesad yapılıyor.Bizler her müdahale için sadece merak edildikçe cevap verebiliyoruz.

İşlemler kişilere değil konularadır,burada şundan dolayı bundan dolayı diye yazabileceğim o kadar çok sebep varki yazsak hak vereceksiniz.

Ve bir karar alındığı zaman tümgörevli kardeşlerimiz hemen hemen aramızda istişare yaparak uyguluyoruz.

Sizin gibi bir kardeşimişizin gücenmesi ve darılması bizi haliyle üzecektir.Konu hakkında anlayışlı olmanızı ümid ediyoruz kardeşim.İleriki günlerde daha detaylı ve açıklayıcı olarak neden,niçinlere cevap niteliğinde açıklamalarımız olacaktır.

Bilgilerinize değerli kardeşim.

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
bak canım kardeşim eger senin konuna berat kardeşimiz ismini yazsaydı sende ögrenseydin. şimdi böyle bir hata yapmazdın...

:a36::a36::a36:
"abla"mı?
evet ablacım haklısın berat ablacım farkettiniz inşallah konumun gerekliliğini..

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm güzel kardeşim
Tepkinizi anlıyoruz ama sizlerde bizleri anlamaya çalışın
Bizim sitemizin amacı karşı tarafın adı, mesleği, sevdikleri yada sevmedikleri gibi bilgileri öğrenmek değildir..
Bunların bizim amacımızla hiçbir ilgisi yoktur..
Eğerki burada islam ve din adına faydalı birşeyler öğretebiliyor ve öğrenebiliyorsak işte amaç budur kardeşim..
Lütfen kardeşlerim tepki gösterirken biraz düşünelim buradaki olma sebebimizi..

selametle kalın...

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
eğer art niyetli insanlar varsa bunu kapatılan konularda değil, istediği her konuda yapabilir...

napalım yani böyle insanlar var diye tüm konuları mı kapatalım?

ayrıca istediğimiz konularda kapatılmıyor zaten

bazı konularımın silinmesi hakkında özel mesaj atmıştım admine ama bana ne cvp geldi ne de istediğim konular silindi

eğer silmek istiyorsanız ordan başlayın isterseniz... (kutlama ve tebrik bölümündeki mesajlarımın silinmesini istemiştim ama ne admin ilgilendi ne de o konudaki mod. arkadaşımız)
ben ulaştım ve gerkeni söyledim, gerisi size kalmış...

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
eğer art niyetli insanlar varsa bunu kapatılan konularda değil, istediği her konuda yapabilir...

napalım yani böyle insanlar var diye tüm konuları mı kapatalım?

ayrıca istediğimiz konularda kapatılmıyor zaten

bazı konularımın silinmesi hakkında özel mesaj atmıştım admine ama bana ne cvp geldi ne de istediğim konular silindi

eğer silmek istiyorsanız ordan başlayın isterseniz...

tamamen aynı fikirdeyim....:a22::a22::a22:

berat05

Yönetici
Esselamünaleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatuhu

Esselamünaleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatuhu

Sayın berat05 abiciğim ne oluyor böyle
site yöneticileri !! neler oluyo? her konuyu kapatmak zorundamısınız benim konum neden kapatıldı? neye zararı vardı berat abicim bu sözünüzü hiç anlamadım
" karşı tarafın merakı" falan ne var bunda ? herkes adını yazsın isimli konumu nasıl kapatırsınız ne vardı bunda ? sadece isimlerimizi yazıyoruk..!!
ve böyle pek çok konuyu kapatmışsınız çok kızdım size... çok gücendim wallahi ayıp ediyosunuz..!! her konuyu kapatıyorsunuz!!
gereksiz kapatılacak o kadar konu varken neden bu konular... çok gücendim wallahi..!!!

_______güncelleme_________

:a36::a36::a36:
"abla"mı?
evet ablacım haklısın berat ablacım farkettiniz inşallah konumun gerekliliğini..

Değerli kardeşlerim

Burda benim ismim ve şahsım önemli değil...

Önemli olan İslami bilgimi paylaşabilmem,Öğrenebilmemi,Kaynakları bulmam ...v.s.

Alınan kararlar şahsi olarak alınmamaktadır.

Bazı işlemler hemen yapılamasada zamanla tüm işlemler yerini bulacaktır.
Yapım aşamasında olan işlemler bittiğinde isteklerinizde sırayla yerine gelecektir inşallah..

Zaman Ve Sabır en güzel ilaçtır.
Anlayışınıza sığınıyoruz

Rabbim yolumuzu SIRAT-İ MUSTAKİM den ayırmasın inşallah

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
o zaman kapatın bütün konuları ablacım...
haydi kapatın hepsini hiç konuşmayalım hiç bişey yapmayalım sadece dinimizi öğrenelim.. kapatın haydi konuları , kapatın... ::(

Kaan Erdem

Yönetici
Değerli kardeşlerimiz;

Konu hakkında sizlerin belki masumane yada insaniyetle yapmış olduğunuz sohbetler sonrasında bu gibi konular hoş olmayan durumlara vesile ve sebebiyet veriyor.

Bunlara örnek teşkil edecek bir çok paylaşım var.Yeni oluşum içerisindeyiz ve bizlerde doğal olarak görevli kardeşlerimiz ile istişare yaparak kararlar almaya başladık ve bir yerden de başlamak gerekiyor.

Diğer konularda yaptığımız gibi üye kuralları ve yönetim duyurularında bahsettiğimiz maddelere yakın yada ihlal söz konusu olan tüm paylaşımlar sırası ile işlem görecek ve görmelidir.

Burada bizler kişi yada kişilerin özeline inen durumlarda bilerek yada bilmeyerek üslüp değişkenliklerine muamma gösteremeyiz.Bazı paylaşımlar burada ilahi rızanın önüne geçmesi ile amaç ve gayemizde çelişkilerin oluşmasına sebebiyet veriyor.

Sizlerde üye olarak bizler ile beraber ALLAH celle celaüh rızası gözterek hayırlı işlerde öncü oluyorsunuz,ve bu konularda da yardım etmek ile mükellefsiniz değerli kardeşlerimiz.

Konu hakkında anlayışlı olacağınızı ümid ediyoruz.Kırmadan,kırılmadan,incitmeden ve incinmeden yolumuza devam edelim inşaALLAH.

Bilgilerinize.

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
tamam peki kapatın hepsini ben çıkıyorum siteden alın ve kapatın bütün konuları hadi allah'a emanet olun tüm site sakinleri....
(daha sonra bir ara gelip tekrar başınızı ağrıtırım :D )

Kaan Erdem

Yönetici
Anlayışınız için sağ olasın değerli kardeşim;

Selametle kalasın.....

tamam peki kapatın hepsini ben çıkıyorum siteden alın ve kapatın bütün konuları hadi allah'a emanet olun tüm site sakinleri....
(daha sonra bir ara gelip tekrar başınızı ağrıtırım :D )

HilserSeN

Kayıtlı Kullanıcı
Her 2 tarafada hak vermek mümküN ..Bazi islami sitelere bakıyoruz Öyle alakasız konular varki islami site demeye 1000 şahit lazim ....Sonucta site İslami Bilgi ögrenme paylaşma yeriyse karsindakinin cinsiyeti , gündelik ve sosyal hayatta ki yaptıklarını Bilmemizi gerektirmez ...Ama Belli sınır cercevesinde ( ben zaten bu siteyi o konuda Takdir ediyoruM ) Belli seyler paylasilabilir Diye düsünüyoruM veselam ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt