Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sitede Bulunan Arkadaşlarima Ve Kardeşlerime (1 Kullanıcı)

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
S.a Sevgili Kardeşlerim Bildiğiniz Gibi Bir Süre önce Bazi Tatsiz Ve Birbirimizi üzecek Olaylar Yaşadik. Ben Bunlardan Dolayi Tüm Kardeşlerimden Tekrar Tekrar özür Dilerim .inşallah Rabbim Bizleri Buradan Bir Daha Ayirmaz.elimden Geldiğince Sizlerin Sevgisini Tekrardan Kazanmaya çalişacağim ....
Selametle A.e.o.....

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm mustafa kardeşim.aramıza yeniden hoşgeldiniz...insanlar hata yaparlar beşeriz sonuçta önemli olan kırılan gönülleri alıp hatayı yinelememektir...rabbim tekrar dönüşünüzü hayırlı etsin inşallah...:H

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
selamün aleyküm mustafa kardeşim.aramıza yeniden hoşgeldiniz...insanlar hata yaparlar beşeriz sonuçta önemli olan kırılan gönülleri alıp hatayı yinelememektir...rabbim tekrar dönüşünüzü hayırlı etsin inşallah...:H

allah senden razı olsun kardeşim

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM.

................:H:H:H:H..........

BENDEN YANA HELAL OLSUN.RABBİM CÜMLEMİZİN KUSUR VE KABAHATLERİNİ AF EYLESİN.AMİN.SELAMETLE.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM TEKRAR HOŞ GELDİN ARAMIZA SEFALAR GETİRDİN RABBİME EMANET OLUN

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
SELAMÜN ALEYKÜM.

................:H:H:H:H..........

BENDEN YANA HELAL OLSUN.RABBİM CÜMLEMİZİN KUSUR VE KABAHATLERİNİ AF EYLESİN.AMİN.SELAMETLE.

s a kardeşim allah senden razı olsun birde senin bir formunda rahatsız olduğunu okudum ve çok üzüldüm rabbim inşallah acil şifalar verir dualarım senin için kardeşim aeo..

sena30

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.bu olayların tatlıya bağlanmasına çok sevindim mustafa abi.rabbim bundan sonrada sitemizde dirlik düzen nasip etsin.HOŞGELDİNNNN..

haticeislam

Kayıtlı Kullanıcı
hoş geldim aramıza :)) ben pek konuyu bılmıyorum
ben düzellı giremiyorum kardeşim
tabiki burası musfafa11 kavuştu
hayırlı olsun tekrar

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
s a kardeşim allah senden razı olsun birde senin bir formunda rahatsız olduğunu okudum ve çok üzüldüm rabbim inşallah acil şifalar verir dualarım senin için kardeşim aeo..

aleyküm selam abim.
evet astım rahatsızlıgım var.buda benim imtihanım.RABBİM cümle hastalara şifa versin.
ama şu an ELHAMDÜLİLLAH dualarla iyiyim.
gözü yaşlı ALLAH dostlarının duasıyla RABBİM bana şifa veriyor.
Herkese ricam şuki,doktora gitsinler,ilaç kullansınlar ve RABBİME DUA,DUA,DUA etsinler.DUA en büyük ilaç.selametle.

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
aleyküm selam abim.
evet astım rahatsızlıgım var.buda benim imtihanım.RABBİM cümle hastalara şifa versin.
ama şu an ELHAMDÜLİLLAH dualarla iyiyim.
gözü yaşlı ALLAH dostlarının duasıyla RABBİM bana şifa veriyor.
Herkese ricam şuki,doktora gitsinler,ilaç kullansınlar ve RABBİME DUA,DUA,DUA etsinler.DUA en büyük ilaç.selametle.

s a evet kardeşim en büyük ilaç duadır .tabiki doktora görünmek gerekir.selametle kardeşim....

pakizebölükbas

Kayıtlı Kullanıcı
hosgeldin .düsman sevindirmenin bi alemi yoktu tabi.güzel ve faydali paylasimlara devam insallah.selam ve dua ile..

Kardelen..

Kayıtlı Kullanıcı
aranızda ne oldu bilmiyorum..ama ayrılıp kim geldiyse tekrar hoşgelmiş..bundan sonra inşAllah ayrılmaz..:)

hyalcin_67

Kayıtlı Kullanıcı
TEKRAR HOŞGELDİN HAKKIM VARSA SİZDE BİNLERCE KEZ HELAL OLSUN ALLAH'A EMANET OL...

musa____

Kayıtlı Kullanıcı
Olaylardan Haberim Yok Ama Bir Daha Olmaz Allaha Emanet Olun...

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam abi hoş geldin tekrar aramıza inş Küskünlüğe kırgınlığa bu sitede bir daha yer vermeyiz Allaha emanet olun :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt