Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Site Yönetimine Dikkat (1 Kullanıcı)

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
S A Evet Saygi Değer Site Yönetimdeki Arkadaşlarim Siteye Ayni Anda Ayni Bilgisayardan Iki Isimle Giriliyor Lütfen Bu Işe Bir çözüm Bulun.............saygilarimla................

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
ama bakın diyorsunuzki aynı nicle .sizde giriyorsunuz . iki nicle peki daha kaç niciniz var . onlarıda deyinde avukatınızın gözünden kaçmasın. ve siz hala s.s.s adlı kişini o kişi oldundan şüpheleniyorsunuz. çok yazık hemde çok oysa ben bir önceki forma ne yazmıştım siz hala ne diyorsunuz.
bende site yönetilerinden rica ediyorum lütfen bu konuya el atın ve ve şu s.s.s olan arkadaşın kaç nici varmış ve kim oldunu kaç nicle girdiği anşılsın. okadar diyorki simimin baş herfleri arkadaş açıklarmısın isminizin baş harflerini ve bitsin bu zan .

BU İŞLER HEP BİR KİŞİNİN BAŞINDAN ÇIKTI YAZIK ÇOK YAZIK

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı
................................

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt