Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Site Sorunu (1 Kullanıcı)

mir_erhan

Moderator
Selamün Aleyküm
Sevgili arkadaşlar.. biraz yavaşlama var bende bun farkediyorum...
Sorunumuz teknik olduğundan ....
bu konuda bu sitenin yapımına emek veren abilerimiz ve kardeşlerimiz en kısa zamanda bize döneceklerdir inşallah...

selam ve dua ile

Erdem

Administrator
Selamun Aleyküm. Hatim sistemimizdeki birçok mp3 dosyası sunucumuzda bulunmaktadır. Ramazan ayında kullanıcılarımızın hatim sistemini daha sık kullanmasıyla beraber; sitemizin artan hiti sayfa geçişlerinde ve site açılışında zaman zaman yavaşlamaya sebep olabiliyor.

Selam ve Dua ile..

berat05

Yönetici
ve aleyküm selam ve rahmetullah

Erdem bey forumla aramızda 1 saat zaman farkı var...ve düzeltemedim ne yapabiliriz

Esselamu aleyküm

Erdem

Administrator
Sunucunun saatiyle ilgili bir sıkıntımız var. Erkan bey ilgilenicek inşallah.

Erkan

Yönetici
Web Sitesi
www.islamiyet.gen.tr
Aleyküm selam değerli kardeşlerim,

Sitemizdeki saat ayarı düzeltildi inşaAllah. Diğer yavaşlıkla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Dualarınızı eksik etmeyiniz.

Selam ve dua ile ...

özgürlü_zamanlar

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm. Hatim sistemimizdeki birçok mp3 dosyası sunucumuzda bulunmaktadır. Ramazan ayında kullanıcılarımızın hatim sistemini daha sık kullanmasıyla beraber; sitemizin artan hiti sayfa geçişlerinde ve site açılışında zaman zaman yavaşlamaya sebep olabiliyor.

Selam ve Dua ile..

Açıklama için teşekkürler. Allah c.c. yardım eylesin.

ecthelion

Kayıtlı Kullanıcı
hocam kolay gelsin, sunucu ile ilgili her türlü ihtiyacınız için (maddi de olabilir) zamanım olduğu ölçüde destek verebilirim.

Aleyküm selam değerli kardeşlerim,

Sitemizdeki saat ayarı düzeltildi inşaAllah. Diğer yavaşlıkla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Dualarınızı eksik etmeyiniz.

Selam ve dua ile ...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt