Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Site Hacklemek Kul Hakkına Girer mi? (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

class_95

Kayıtlı Kullanıcı
Site Hacklemek Kul Hakkına Girer mi?
S.a Arkadaşlar Lütfen soracağım soruyu gırgıra almayalım bu sorunun cevabı benim için çok ama çok önemli :( lütfen konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar cevaplasın

arkadaşlar ben msn hackledim... msn sini hacklediğim kişinin web sitesi vardı parolasını sıfırlayarak web sitesi yeni bir parola ile giriş yaptım ve bütün konularını üyeleri felan herşeyini sildim ve hack indexini attım ben bu işi ilk defa yaptım ve çok nefret ediyorum kendimden... başkasının emeğini yok ettiğim için :( yaklaşık 400 üyesi ve 2 bin küsür konusu vardı hepsini sildim :S ben şimdi kul hakkına mı girdim vicdan azabı çekiyorum... birisi bana yardım etsin gidip helalleşecem site sahibi ile :S

ve ben bu işi yaptıkdan sonra kul hakkı süphesine düştüm :S işin burasını düşünmeden yaptım acaba günah yazılır mı bana

ruzgar_17

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum
buıs kul hakkıdır cunku o kısı gerek sıteyı acarken gerekse maılı ıcın ugrasırken zaman harcamıs emek vermıstır bu bır beyın gucu olsa bıle hatta o sıtede kı tunm uyelerın hakıı da onemlıdır kaldesım yalnız eger o sıte dınımıze yada degerlerınmıze hakaret baabında bı ıcerıge saıpse onu hapatabılırsın tıpkı karıkaturle ıolgılı olan olayda sıtelerı hack ettıgımız gıbı dusun bı kardesım ben 2 senedır bu sıetteye uyeyım eger kapatılsa yada bı kısı haksız yere hack etse hakkımı hella etmem cıunku ne ıyı kotu gunlerınmız gectı allaha sukur.
kardesım ınsallah yardımıc olmusunmdur dıger uyelerın yazdıkklarınada bakarsın
selametle

class_95

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum
buıs kul hakkıdır cunku o kısı gerek sıteyı acarken gerekse maılı ıcın ugrasırken zaman harcamıs emek vermıstır bu bır beyın gucu olsa bıle hatta o sıtede kı tunm uyelerın hakıı da onemlıdır kaldesım yalnız eger o sıte dınımıze yada degerlerınmıze hakaret baabında bı ıcerıge saıpse onu hapatabılırsın tıpkı karıkaturle ıolgılı olan olayda sıtelerı hack ettıgımız gıbı dusun bı kardesım ben 2 senedır bu sıetteye uyeyım eger kapatılsa yada bı kısı haksız yere hack etse hakkımı hella etmem cıunku ne ıyı kotu gunlerınmız gectı allaha sukur.
kardesım ınsallah yardımıc olmusunmdur dıger uyelerın yazdıkklarınada bakarsın
selametle

ewet kardeşim bende senin gibi düşündüm :S neyse elimden geldiğince helalleşecem elimden geldiğince siteye yardım edecem kul hakkına hiç girmemiştim :S inş. atlatırız bu vakayı

tekrar saolasın kardeş bilgiler için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt