Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sinavim var.dua eder misiniz ??? (1 Kullanıcı)

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm arkadaslr benim 4.ayda sinavim var..Bana dua yardiminda bulunursaniz cok memnun olurum..Rabbim hepinizden razi olsun insallah..Allaha emanet olun..selametle.....

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
.................................

Turgay.

Kayıtlı Kullanıcı
Yüce Allah'ım, senin ve tüm müslüman kardeşlerimizin tüm maddi ve manevi sınavlarında yardımcısı olsun. Hakkınıza hayırlısını versin. İnşaALLAH hayırlısıyla kazanırsızınız kardeşim

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
Yüce Allah'ım, senin ve tüm müslüman kardeşlerimizin tüm maddi ve manevi sınavlarında yardımcısı olsun. Hakkınıza hayırlısını versin. İnşaALLAH hayırlısıyla kazanırsızınız kardeşim

Allah razi olsun kardesim insallah..Allaha emanet olunuz...

6310

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardesım tabıkıde ederım senın ıcın ıhlas suresını okuycam ne sınawın var merak ettım yalnıs anlamassa:)

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardesım tabıkıde ederım senın ıcın ıhlas suresını okuycam ne sınawın var merak ettım yalnıs anlamassa:)

Allahim insallah razi olsun kardesim.ya simdi ben almanyadan acikögretim okuyorum.burdan tr de üniversiteye girmek kolaymis..ondan bende seneye gitcem insallah,,Ama bu sinavi iyi veremezsem hayallerim suya düsebilir...Allah razi olsun..Allaha emanet olun..selametle...

6310

Kayıtlı Kullanıcı
ınsallah ıstedıgın yerı kazanırsın kardesım bende bu sene oss ye gırıcem bakalım ınsallah hayırlısıyla olur;)

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
ınsallah ıstedıgın yerı kazanırsın kardesım bende bu sene oss ye gırıcem bakalım ınsallah hayırlısıyla olur;)

Allah razi olsun kardesim..Insallah hayirlisiyla sende kazanirsin kardesim..Allaha emanet ol..selametle

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim hayırlı sabahlar açıköğretim sınavımı ??? bende 05/04 de sınavda olacağım inşallah allah ın izni ile geçeriz tabi sadece dua ile olmaz azda gayret gerekiyor ben pek ders çalışamadım yinede geçmek temennisi ile

ipekkk

Kayıtlı Kullanıcı
Benim de 4.ayda sınavım var.Allah'ın izniyle alnımın akıyla çıkarım.Bende dua etmek istiyorum.Bana da edermisiniz...:)

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm Kardeşim Allah yardımcın olsun inşalllah Dua ederiz tabi ... Yanlız derslerine çalışman lazım benimde var 4 ayda Sınavlarım .... ne çok sınavı olan varmış :) ...

Allaha emanet olun selametle....

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm arkadaslr benim 4.ayda sinavim var..Bana dua yardiminda bulunursaniz cok memnun olurum..Rabbim hepinizden razi olsun insallah..Allaha emanet olun..selametle.....

Ve aleyküm selam kardeşim benim de sınavlarım var 4. ayda . Allah hepimize zihin açıklığı versin. Sınavlarımızın hepsini verelim inşallah. Amin.
Selametle...

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim hayırlı sabahlar açıköğretim sınavımı ??? bende 05/04 de sınavda olacağım inşallah allah ın izni ile geçeriz tabi sadece dua ile olmaz azda gayret gerekiyor ben pek ders çalışamadım yinede geçmek temennisi ile

Allah yardimcion olsun kardesim.insallah gecersin hayirlisiyla allaha emanet olun..

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
Benim de 4.ayda sınavım var.Allah'ın izniyle alnımın akıyla çıkarım.Bende dua etmek istiyorum.Bana da edermisiniz...:)

Insallah Allah yardimcin olsun.gecersin kardesim...Hepimiz birbirimize duaci olalim insallah,,

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm Kardeşim Allah yardımcın olsun inşalllah Dua ederiz tabi ... Yanlız derslerine çalışman lazım benimde var 4 ayda Sınavlarım .... ne çok sınavı olan varmış :) ...

Allaha emanet olun selametle....

Allah razi olsun..Allah hepimize zihin acikligi versin insallah,,selametle

6310

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum ne kadar cok sınavı olan arkadaslarımız varmıs Allah hepımıze zıhın acıklıgı versın ınsallah hepımızı ıyı bır sonuc alırız bızım gıbı ınanclı ınsanların okumasına cok ıhtıyacımız var

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum ne kadar cok sınavı olan arkadaslarımız varmıs Allah hepımıze zıhın acıklıgı versın ınsallah hepımızı ıyı bır sonuc alırız bızım gıbı ınanclı ınsanların okumasına cok ıhtıyacımız var

aleykümselam..Amin insallah kardesim..Allah razi olsun.gercekten de inancli insanlarin okumasina ihtiyacimiz var..Allaha emanet olun insallah,,

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt