Yüce Allah'ım, senin ve tüm müslüman kardeşlerimizin tüm maddi ve manevi sınavlarında yardımcısı olsun. Hakkınıza hayırlısını versin. İnşaALLAH hayırlısıyla kazanırsızınız kardeşim
selamun aleykum kardesım tabıkıde ederım senın ıcın ıhlas suresını okuycam ne sınawın var merak ettım yalnıs anlamassa
ınsallah ıstedıgın yerı kazanırsın kardesım bende bu sene oss ye gırıcem bakalım ınsallah hayırlısıyla olur
selamunaleyküm arkadaslr benim 4.ayda sinavim var..Bana dua yardiminda bulunursaniz cok memnun olurum..Rabbim hepinizden razi olsun insallah..Allaha emanet olun..selametle.....
selamün aleyküm kardeşim hayırlı sabahlar açıköğretim sınavımı ??? bende 05/04 de sınavda olacağım inşallah allah ın izni ile geçeriz tabi sadece dua ile olmaz azda gayret gerekiyor ben pek ders çalışamadım yinede geçmek temennisi ile
Benim de 4.ayda sınavım var.Allah'ın izniyle alnımın akıyla çıkarım.Bende dua etmek istiyorum.Bana da edermisiniz...
Ve aleyküm selam kardeşim benim de sınavlarım var 4. ayda . Allah hepimize zihin açıklığı versin. Sınavlarımızın hepsini verelim inşallah. Amin.
Selametle...
selamun aleyküm Kardeşim Allah yardımcın olsun inşalllah Dua ederiz tabi ... Yanlız derslerine çalışman lazım benimde var 4 ayda Sınavlarım .... ne çok sınavı olan varmış ...
Allaha emanet olun selametle....
selamun aleykum ne kadar cok sınavı olan arkadaslarımız varmıs Allah hepımıze zıhın acıklıgı versın ınsallah hepımızı ıyı bır sonuc alırız bızım gıbı ınanclı ınsanların okumasına cok ıhtıyacımız var