İmtihana girmeden veyahud imtihan anlarında okunacak dua
(Üç kere okunur)
İmtihana girmeden önce veyahud imtihanın başlangıcında okunur
Allahumme es'eluke bilâ ilâhe illâ Ente. Rabb-es-semâvât-is-seb'i ve Rabb-el-Arş-il-azîm.
Ve es'eluke bilâ ilâhe illâ Ente. Rabb-es-semâvât-is-seb'i ve Rabb- el-Arş-il-Kerîm.
Ve es'eluke bilâ ilâhe illâ Ente. Rabb-es-semâvât-is-seb'i vel'eradîn-es-seb'i ve mâ fîhinne.
inneke alâ kulli şey'in kadîr. Rabb-işrah lî sadrî ve yessir lî emrî vahlul ukdeten min lisânî yefkahû kavlî.
Allahumme! Sen'den başka hiçbir ilah yoktur. Arabî nazmının sırlarıyla Sen'den isterim.
Ey yedi göklerin Rabb'i ve büyük Arş'ın Rabb'i. "Senden başka hiçbir ilah yoktur." Arabî nazmının sırlarıyla Sen'den isterim.
Ey yedi göklerin Rabb'i ve kerîm olan Arş'ın Rabb'i. " Sen'den başka hiçbir ilah yoktur." Arabî nazmının sırlarıyla Sen'den isterim.
Ey yedi kat göklerin Rabb'i yedi kat yerlerle bunlarda bulunanların Rabb'i. Sen her şeye Kâdir'sin.
Ey Rabb'im! Göğsüme genişlik ver. İşimi kolayla. Dilimden düğümü çöz. ( Tâ ki) Sözümü iyiden iyiye
NOT.....................SELAMÜN ALEYKÜM ABLALAR ABİLERİM
BUGÜN ÖĞRETMENİMİZ GELMEDİ EVE GELDİK.DAYISI ÖLMÜŞ.ALLAH RAHMET ETSİN
ŞİMDİ BEN SINAVA GİRECEK OLAN KARDEŞLERİME BU DUAYI TAVSİYE EDERİM
BİLGİSAYARIMA EKLEDİM DOSYAYA.
ABDETS ALIN SONRA BU DUAYI OKUYUM BİDE ARKASINDA AYETEL KÜRSÜ OKUYUN.SONRA SALAVAT GETİRİN
ALLAHIM ZORLAŞTIRMA KOLAYLAŞTIR HAYIRLA SONUÇLANSIN DİCEKSİNİZ
BEN OKULA GİTMEDEN ABDEST ALIP BU DUAYI OKUYORUM
AMA ÖNCE ÇALIŞCAKSINIZ SONRA ALLAHA DUA ETCEKSİNİZ
ÖLE BEDAVA OLMAZ.
BU DUAYI KOPYALAYIN ÇOCUKARINIZA ÖĞRETİN BENCE.
BEN SİZE TARİF EDEYİM.ŞİMDİ DUANIN ÜSTNÜ MAUSLA KARALAYIN SOLA TIKLAYIN SONRADA KOPYALAYIN DOSYANIZA YAPIŞTIRIN.:a35:
ÇOK KOLAY YANİ.
AZ KALDI OKULLAR KAPANCAK ONDAN SONRADA DİNDA YAZ OKULUNA GİTCEM
AGD ABLALAR VE ABİLER VAR HEPSİ DİNDAR
ORDA KURAN ,NAMAZ,KILICAZ.GECE NAMAZA KALKICAZ .
EE MÜCAHİDE OLMAK ZOR TABİ
YAZ OKULUDA BİTİCEK SONRA TATİLE GİTCEM.YAZ OKULUNDAN ÇOK ŞEY ÖĞRENCE:a35:M SİZE DE ANLATIRIM TAMAM.
(Üç kere okunur)
İmtihana girmeden önce veyahud imtihanın başlangıcında okunur
Allahumme es'eluke bilâ ilâhe illâ Ente. Rabb-es-semâvât-is-seb'i ve Rabb-el-Arş-il-azîm.
Ve es'eluke bilâ ilâhe illâ Ente. Rabb-es-semâvât-is-seb'i ve Rabb- el-Arş-il-Kerîm.
Ve es'eluke bilâ ilâhe illâ Ente. Rabb-es-semâvât-is-seb'i vel'eradîn-es-seb'i ve mâ fîhinne.
inneke alâ kulli şey'in kadîr. Rabb-işrah lî sadrî ve yessir lî emrî vahlul ukdeten min lisânî yefkahû kavlî.
Allahumme! Sen'den başka hiçbir ilah yoktur. Arabî nazmının sırlarıyla Sen'den isterim.
Ey yedi göklerin Rabb'i ve büyük Arş'ın Rabb'i. "Senden başka hiçbir ilah yoktur." Arabî nazmının sırlarıyla Sen'den isterim.
Ey yedi göklerin Rabb'i ve kerîm olan Arş'ın Rabb'i. " Sen'den başka hiçbir ilah yoktur." Arabî nazmının sırlarıyla Sen'den isterim.
Ey yedi kat göklerin Rabb'i yedi kat yerlerle bunlarda bulunanların Rabb'i. Sen her şeye Kâdir'sin.
Ey Rabb'im! Göğsüme genişlik ver. İşimi kolayla. Dilimden düğümü çöz. ( Tâ ki) Sözümü iyiden iyiye
NOT.....................SELAMÜN ALEYKÜM ABLALAR ABİLERİM
BUGÜN ÖĞRETMENİMİZ GELMEDİ EVE GELDİK.DAYISI ÖLMÜŞ.ALLAH RAHMET ETSİN
ŞİMDİ BEN SINAVA GİRECEK OLAN KARDEŞLERİME BU DUAYI TAVSİYE EDERİM
BİLGİSAYARIMA EKLEDİM DOSYAYA.
ABDETS ALIN SONRA BU DUAYI OKUYUM BİDE ARKASINDA AYETEL KÜRSÜ OKUYUN.SONRA SALAVAT GETİRİN
ALLAHIM ZORLAŞTIRMA KOLAYLAŞTIR HAYIRLA SONUÇLANSIN DİCEKSİNİZ
BEN OKULA GİTMEDEN ABDEST ALIP BU DUAYI OKUYORUM
AMA ÖNCE ÇALIŞCAKSINIZ SONRA ALLAHA DUA ETCEKSİNİZ
ÖLE BEDAVA OLMAZ.
BU DUAYI KOPYALAYIN ÇOCUKARINIZA ÖĞRETİN BENCE.
BEN SİZE TARİF EDEYİM.ŞİMDİ DUANIN ÜSTNÜ MAUSLA KARALAYIN SOLA TIKLAYIN SONRADA KOPYALAYIN DOSYANIZA YAPIŞTIRIN.:a35:
ÇOK KOLAY YANİ.
AZ KALDI OKULLAR KAPANCAK ONDAN SONRADA DİNDA YAZ OKULUNA GİTCEM
AGD ABLALAR VE ABİLER VAR HEPSİ DİNDAR
ORDA KURAN ,NAMAZ,KILICAZ.GECE NAMAZA KALKICAZ .
EE MÜCAHİDE OLMAK ZOR TABİ
YAZ OKULUDA BİTİCEK SONRA TATİLE GİTCEM.YAZ OKULUNDAN ÇOK ŞEY ÖĞRENCE:a35:M SİZE DE ANLATIRIM TAMAM.