Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

şimdilik (1 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm selam kardeşlerim benim bir kacgün işlerim var siteyede giremeye bilirim pazartesinden sonra ölümlü kalımlı dünya hakkınızı helal edin benim bir kac formum var onları kardeşlerim takip edecektir hepiniz rabbime emanet olun hoşca kalın

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM HOŞCAKALIN KENDİNİZE İKİ BAKIN RABBİME EMANET OLUN

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam Allaha emanet olun.

salih_43

Kayıtlı Kullanıcı
aleykumselam ALLAHA EMANETSİN kardes
hayırlısıyla dönersin inşALLAH
Selametle...

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
ve Aleyküm Selam CeVdet Abi ( İşlerini Çabucak halledersin inşallah ) Burda bekliyor oluruz Bizler :) Allaha emanet ol Selametle ..

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm selam kardeşlerim benim bir kacgün işlerim var siteyede giremeye bilirim pazartesinden sonra ölümlü kalımlı dünya hakkınızı helal edin benim bir kac formum var onları kardeşlerim takip edecektir hepiniz rabbime emanet olun hoşca kalın

aleykum selam abicigim.
RABBİM işlerinde kolaylık versin.hakımız yoktur varsada helal olsun.tez zamanda görüşmek dilegi ile ALLAHA emanet ol.selametle.:H

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı

aleykümselam abicim ALLAHım işlerinizde kolaylıklar nasip eylesin...Hakkımız varsa helal olsun...ALLAHa emanet olun...selametle...

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM BEN YİNE GELDİM BENDEN KURTULAMADINIZ TABİ BU ŞAKA RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN SİZLERE KAVUŞTUM HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt