Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

şimdilik Hoşca Kalin (1 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM BEN BİR KAC GÜN ARANIZDA OLMUYACAM ÖLÜMVAR KALIM VAR HAKKINIZI HELAL EDİN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE :A:A:gulegule

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Korusun
Helal Olsun
Allah Yuzunuzu Guldursun
Boylelikle Acikli şeyler Yazmazsiniz
Allaha Emanet Olun

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM ABİ.
İNŞALLAH İŞLERİN TEZ BİTER.KAZASIZ BELASIZ ARAMIZA DÖNERSİN.RABBİM ZARAR VE ZİYAN VERMESİN.HAKKIMIZ YOKTUR.VAR İSEDE GANİ GANİ HELAL OLSUN.GÖRÜŞMEK DİLEGİ İLE ALLAHA EMANET OL ABİ.

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
helal olsun sevgili kardeşim inşaallah tekrar görüşürüz.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM ABİ.
İNŞALLAH İŞLERİN TEZ BİTER.KAZASIZ BELASIZ ARAMIZA DÖNERSİN.RABBİM ZARAR VE ZİYAN VERMESİN.HAKKIMIZ YOKTUR.VAR İSEDE GANİ GANİ HELAL OLSUN.GÖRÜŞMEK DİLEGİ İLE ALLAHA EMANET OL ABİ.

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM RABBİM BİLİR NEZAMAN GELECEĞİMİ BİR GÜN GELİRSEM GÖRÜRSÜNÜZ BENDEN YANADA HELAL OLSUN RABBİME EMANET OL HOŞCAKAL:gulegule

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı
Helal Olsun.sizde Helala Edin.tez Zamnda Bekliyoruz:)gerçi Bende Bir Kça Gün Giremicem Gibi:)ama Benim Yokluğumalişila Gelmiş Bir Durum .sizinki Farkli:)görüşmek Dileği Ile

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM RABBİM BİLİR NEZAMAN GELECEĞİMİ BİR GÜN GELİRSEM GÖRÜRSÜNÜZ BENDEN YANADA HELAL OLSUN RABBİME EMANET OL HOŞCAKAL:gulegule

ABİ BU BİR GÜN UZUN SÜRMEZ İNŞALLAH.İŞLERİN SÜRECEGİ NEKİ?
GERÇİ RABBİM NASİP ETMEYİNCE EN KOLAYI BİLE EN ZOR OLURDA.AMA İNŞALLAH İŞLERİNİZE KOLAYLIK VERİRDE TEZ ZAMANDA DÖNERSİN.SELAMETLE.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Helal Olsun.sizde Helala Edin.tez Zamnda Bekliyoruz:)gerçi Bende Bir Kça Gün Giremicem Gibi:)ama Benim Yokluğumalişila Gelmiş Bir Durum .sizinki Farkli:)görüşmek Dileği Ile

BENDEN YANADA HELAL OLSUN NEDEN BÖYLE SİTEM ETTİNİZ ARTIK SİZ BURDASINIZ VE HERZAMANDA BURDA İDİNİZ KONULARINIZI TAM OKUYAMADIM BU GÜN KAFAM COK KARIŞIK VE MORELİMDE BİLEMEDİĞİNİZ DERECEDE BOZUK KUSURUMA BAKMAYIN ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN VE HİC KİMSE KİMSENİN KALBİNİ KIRMASIN ŞU ÜC GÜNLÜK DÜNYADA DEĞMEZ CÜNKÜ RABBİME EMANET OLUN HOŞCA KALIN :gulegule

ebe78

Kayıtlı Kullanıcı
BENDEN YANADA HELAL OLSUN NEDEN BÖYLE SİTEM ETTİNİZ ARTIK SİZ BURDASINIZ VE HERZAMANDA BURDA İDİNİZ KONULARINIZI TAM OKUYAMADIM BU GÜN KAFAM COK KARIŞIK VE MORELİMDE BİLEMEDİĞİNİZ DERECEDE BOZUK KUSURUMA BAKMAYIN ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN VE HİC KİMSE KİMSENİN KALBİNİ KIRMASIN ŞU ÜC GÜNLÜK DÜNYADA DEĞMEZ CÜNKÜ RABBİME EMANET OLUN HOŞCA KALIN :gulegule

SİTEM YOK.ANLIYORUM SİZİ KİŞİNİ MORELİ BOZUK OLDUNDA BAZEN YANLIZLIĞA BAZENDE ÇOK SEVDİĞİ ARKADAŞLARIYLA KONUŞMAYA.BİR DENİZ KIYISINA ,YADA BİR SESSİZLİĞE, YADA HİÇ BİR ŞEY YAPMADAN ÖLE TEPKİ VERMEDEN SESSİZ KLAMYA YADA BAŞINI OMUZUNA DAYAYABİLCEĞİ BİR DOST ARAR.SANIRIM ŞİMDİ BURDA OLDUNUZA GÖRE O DORSTLAR BİZLER GEN .TR AİLESİ OLUYORUZ NE MUTLU :) BELKİDE YANILIYORUMDUR.SİZİ ÜZMADİM UMARIM.

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam Cevdet Abi..
Tabiiki Helal Olsun...sizde Helal Ediniz...
Kisa Sürede Dönmeniz Duasi Ile...
ALLAHA EMANET OLUNUZ

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt