Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Şimdi sensizmi kaldım ben....... (1 Kullanıcı)

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Şimdi Sensiz Mi Kaldım BeN ..

--------------------------------------------------------------------------------

Gülüşüne ihtiyacım var , sende benim hayalimde yer almalısın.Ama neye yarar ki; SeN gözlerini bende bırakıp gittin.Öyle bir anda öyle bir noktada bıraktın ki sokakta kalmış hiç umudu olmayan ,avutulmaya mahkum çocukmuşçasına kaldım sensiz...Meğer ucurummuş sensizlik boğum boğum boğulmakmış senli günlerin hayalinde...
Vazgeçmem mümkün değil asla.
Hani benden tamamen kopuşun var ya hiç o anki kadar yıkılmış,tükenmiş hissetmemiştim kendimi.Öyle güzel umutlarım hayallerim yarınlarım vardı ki sende.Hala sende o yarınlar ,inan ki mümkün değil onlardan kurtulmak ..Şimdi ne sana ne de kendime aşkımıza ağlıyorum.Söyle YaR şimdi Sensiz mi kaldım Ben.

Heyecanım korkularım sende kaldı.Şimdi bırak sağanak yağışları ,Güneşleri..Neye yarar ki şimdi zaten her yer karanlık.Olmasın sabahlar .Söyle YaR şimdi sensiz mi kaldım BeN.
İstemiyorum ışıkları,güneşleri yüreğimde.Sensiz hayat zaten kapkaranlık bana.Sensizim bundan öte zifiri karanlık mı var hayatımda.Ben senden kapanmayan bir yara aldım ve o yara bitmek, tükenmek, geçmek bilmiyor.O da güzel be BiTaNeSi.
Hayat bana ; Senli günlerin özlemiyle yaşamayı ,hayaller kurmayı ve öyle mutlu olmayı öğretti.Yeter ki sen mutlu ol .Ah etmiyorum Çünkü Sadece SeVdiM seni.
Sedece sevmek de yetebiliyormuş İnsanoğluna.İlla yanyana olmak , sesini duymak ,gözlerine bakmak değilmiş AşK...
Dedim ya BiTaNeSi...;BeN yetinmeyi bilen biriyim.Asla unutamam seni ve senli günlerimi...
Bazen saçmalıyorum ; sensiz hayat öyle zor geliyor ki nefes almak öyle zorlaşıyor ki bu şehirde.Hep de aksam karanlıkta bu böyle oluyor.Zaten karanlıklardayım bıde aksamın karanlıgı da mısafır olunca yuregıme cekılmez bır hal alıyorum...Ve malesef diyorum ki sensiz hayatın tadı olmadığı gibi Ölmeyi bile göze alıyorum.
'Keşke ' diyorum keşke hiç uyanamayacağım bir uykuda olsam ve oradan izlesem seni.Oradan senin mutlu olmanı ve hiç olumsuzluk yaşamamanı sağlasam ..

Sen o kadar farklısın ki bende ..Sana inan kızmıyorum,kızamıyorum DUA edıyorum.Bence asıl sevgi bu be BiTaNeSi ..Asıl sevgi ne olursa olsun ,uzaktan sevmek ve öyle yaşamayı kabullenmek..Şuan o kadar farklı duygular içerisindeyim ki yine akşam ve ben yine seni yazıyorum yazdığım kalemde sen,dusuncemde sen,kağıdımın uzerınde hayalin...Hala yüreğim ve Bursa karanlık...
Baksana etrafına nice imrendiğim aşklar sevgiler var ..Ben sadece Huzur ve Sevgi istiyordum ..Çok mu şey istedim ki söyle be BiTaNeSi Şimdi sensiz mi kaldım ben .

Aman be bitanesi sen bakma bana ben delidoluyum arada sırada gelir bana böyle duygular ben böyleyim işte...Sen bakma bana hiç düşünme emi beni..
Sen yeter ki mutlu ve huzurlu ol..Varsın bulsun dertler , depremler beni..Bende elbet birgün bu Dünya'da olmasa da bir başka Dünya'da tadarım mutluluk kelimesini..
Benim için ruhun bedendeki gölgesi idi AşK.Tutuşan ateŞiN simgesi idi AşK ..Aşk atına binen bir daha inmez derdim biz niye indik yarı yolda , yaptığımız yolculuğa doyamadan indik..Yine de güçlüyüm .....Dedim ya ben yetinmeyi bilen biriyim..Şimdi O özlemlerle yaşamasam inan daha da çekilmez olur bu YaLaN DüNYa ..
Geçen zamanlar ne kadar da acımasız..Ve yine yepyeni güne sesini duyamadan başladığım kaçıncı sabah ......
Burada son veriyorumm yazıma ama yüreğimdekilerin sonu değil.İnan bunlar içimdekilerin sadece bir kaçı...İnan ne yazacak dermanım artık ne de sayfamda yer kaldı ..Kalemim bile büktü boynunu..Ben gidiyorum şimdi bu gidiş özlemlerim ve yine hayallerime ..Ve Sen YoKSuN artık ...........

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim eline yüreğine sağlık devamını diliyorum allaha emanet ol

esma34

Kayıtlı Kullanıcı
emeğine
yüreğine sağlık
veeeeee unutma
KİŞİ SEVDİĞİYLE BEREBER DİR
Hadis-i Şerif

esma34

Kayıtlı Kullanıcı
Allah sendende razı olsun kardeşim

selsebil81

Kayıtlı Kullanıcı
ellerine emeğine sağlık fanide olsa duygular ve acılar !!! ama kişi sevdiğiyle beraberdir inşallah unutmayalım allaha emanet ol

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim,
yüreğinize,emeğinize sağlık.
hayırlı nurlu geceler.

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
Heyecanım korkularım sende kaldı.Şimdi bırak sağanak yağışları ,Güneşleri..Neye yarar ki şimdi zaten her yer karanlık.Olmasın sabahlar .Söyle YaR şimdi sensiz mi kaldım BeN.
İstemiyorum ışıkları,güneşleri yüreğimde.Sensiz hayat zaten kapkaranlık bana.Sensizim bundan öte zifiri karanlık mı var hayatımda.Ben senden kapanmayan bir yara aldım ve o yara bitmek, tükenmek, geçmek bilmiyor.O da güzel be BiTaNeSi.
Hayat bana ; Senli günlerin özlemiyle yaşamayı ,hayaller kurmayı ve öyle mutlu olmayı öğretti.Yeter ki sen mutlu ol .Ah etmiyorum Çünkü Sadece SeVdiM seni.
Sedece sevmek de yetebiliyormuş İnsanoğluna.İlla yanyana olmak , sesini duymak ,gözlerine bakmak değilmiş AşK...

Tek kelimeyle harika, herşeyi anlatmış içinde
daha ne denilebilir ki
allah razı olsun, yüreğine sağlık hocam...

ya mucib

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun tek kelimeyle harikaydııııı

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı

Tek kelimeyle harika, herşeyi anlatmış içinde
daha ne denilebilir ki
allah razı olsun, yüreğine sağlık hocam...

Rabbım sizdende razı olsun kardeşim.Sizinde güzel gören O gözlerinize,güzel düşünen O güzel gönlünüze sağlık kardeşim.
Bazı gerçekler yaşanarak daha da iyi anlaşılıyormuş demekki.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt