Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamün aleyküm kardeşlerim bi abim var evlenmeyi düşünüyo ama hayırlı bi kısmet bulamıyoruz onun için bi dua başlatsak sizce hangi duayı nekadar okumamız hayırlı olur lütfen yardımcı olun:H
tamm kardeşim ben 50 atene ayetel kürsi okuyayım bitince yine alırım...bugün okumam mümkün değiz zaten anaca yarın okurum...okuyunca yazarım buraya...RABBİM MUSTAFA KARDEŞİMİZE VE TÜM BEKARLARIMIZA HAYIRLI KISMETLER VERSİN..AMİN...
Benim erkek kardeşimde evlenmek istiyor onada hayırlı bir eş düşünüyoruz ama isteiği gibi bir kiş bulamıyor annem onun üzüntüsünden hep hasta oluyor ben kendi evliğimden ziyade erkek kardeşimin önce evlenmesini istiyorum hayırlısıyla inşallah benim sonra da olsa olur Rabbim herkese tüm bekar kız ve erkeklere hayırlı eş hayırlı çocuklar hayırlı yuva hayırlı çocuklar nasip etsin cümlemize bizlerede inşallah gönlümüzün muradını verir Rabbim inşallah.Selam ve dua ile...
Bende şimdilik 50 tane alıyorum okuyunca tekrar alırım inşallah Senin abine benim kardeşlerime tüm bekar olanlara hayırlı eş nasip etsin Rabbim hayırlısıyla.Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin ayrıca yar ve yarıdımcımız olsun selam ve dua ile...
Bende şimdilik 50 tane alıyorum okuyunca tekrar alırım inşallah Senin abine benim kardeşlerime tüm bekar olanlara hayırlı eş nasip etsin Rabbim hayırlısıyla.Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin ayrıca yar ve yarıdımcımız olsun selam ve dua ile...
ben siteye girdiğim zamanlarda takip ederim ben olmadığım zamnalarda diğer arkadaşlar yardımcı olur el birliği ile inşallah tamalarız...ALLAHA EMANET OLUN.