tevbeYA-HAK
Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim önemli hatta çok önemli bir sıkıntımız var.2000 tefriciyemiz var okunması gereken yetişmeyecek galiba yardımcı olur musunuz...
selamün aleyküm kardeşim...ve alleyküm selam din kardeşim bende sıkıntılarımdan dolayı birkaç saat önce aranıza katıldım ve bu benim ikinci mesajım allah yardımcınız olsun.bir müslüman din kardeşinin sıkıntısını giderirse rabbimde onun sıkıntısını giderirmiş.benimde bu duada bi r faydam olsun benden 200 tane allah yar ve yardımcınız olsun
kardeşim selamün aleyküm ...almış olduğun tefriciyeleri okudun mu?okumadıysan okutalım inşallah...esselamü aleyküm abla Rabbım yar ve yardımcınız olsun...150 tane alıyorum yüce Mevlam kabul etsın inşaAllah selam ve dua ile ...
kardeşim selamün aleyküm...ve alleyküm selam din kardeşim bende sıkıntılarımdan dolayı birkaç saat önce aranıza katıldım ve bu benim ikinci mesajım allah yardımcınız olsun.bir müslüman din kardeşinin sıkıntısını giderirse rabbimde onun sıkıntısını giderirmiş.benimde bu duada bi r faydam olsun benden 200 tane allah yar ve yardımcınız olsun