esselamu aleyküm kardeşlerim.
bu çok etkili dua yı sizlerle paylaşmak istedim.dua hakkında daha çok bilgi bulamadım ama bunu bana bi arkadaşım öğretti ve çok etkili.o sürekli sıkıştığı anlarda yada bi olumsuzluk karşında içinden bişeyler okuyodu ve gözlerimle şahit olduğum bazı olaylar oldu.sordum ona bu duayı yazdırdı.netten baktım ama hikmeti hakkında bişey bulamadım.nezaman başınız sıkışırsa okuyun bunu gerçekten çok etkili.bide yatsıdan sonra 15 kere okunduğunu söyledi.sizde okuyun inşallah.bu aralar hepimizin sıkıntıları çok.inşallah faydası olur.
"ALLAH TURA AZİZ MİDAREM BESbu çok etkili dua yı sizlerle paylaşmak istedim.dua hakkında daha çok bilgi bulamadım ama bunu bana bi arkadaşım öğretti ve çok etkili.o sürekli sıkıştığı anlarda yada bi olumsuzluk karşında içinden bişeyler okuyodu ve gözlerimle şahit olduğum bazı olaylar oldu.sordum ona bu duayı yazdırdı.netten baktım ama hikmeti hakkında bişey bulamadım.nezaman başınız sıkışırsa okuyun bunu gerçekten çok etkili.bide yatsıdan sonra 15 kere okunduğunu söyledi.sizde okuyun inşallah.bu aralar hepimizin sıkıntıları çok.inşallah faydası olur.
BA İZZET ANKİ NİST MANEND TU KES
ALLAH DER İN VAKIA DESTEMGİR
ALLAH HEMİN ZEMAN BE FERYADEM RES"
(Allah'ım,Sen Azizsin,büyüksün.Seni böyle bilir,böyle inanırım.
Sendeki bu büyüklük,yücelik hiç kimsede yoktur.
Allah'ım bu olayda,bu işte,bu vakıada elimden tut,
Allah'ım her zaman benim feryadımı duy; imdadıma yardımıma yetiş.) Amin