Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sıkıntı (1 Kullanıcı)

Talebe-i sefil

Kayıtlı Kullanıcı
Benim bir sıkıntım var okulda ders dinlerken öğretmenime bakıyorum o sanki yanlış bişey yapmışım gibi davranıyor Başka yere bakıyorum dersi dinleyin diyor ben sınıfta nasıl durmam gerektiğini bu yaşımda galiba hala öğrenemişim bana biri Allah rızası için yardım etsin dersi nasıl dinlemem gerekiyor.

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm kardeşim, bunu bence öğretmeninize sorun. Nasıl dersi dinlemenizi istiyormuş kendisinden öğrenin. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Selametle..

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm bencede hasgül haklı ne yapsan fayda vermiyor baksana bencede öğretmeninize sorun...:)selam ve dua ile.....:)

buket58

Kayıtlı Kullanıcı
as
1.)okul ne okulu tatil
2.)demekki hocanın gözüne batıyon (genelde hocalar çok konuşanlara bakar)
3.)ders dinlemmenin yaşı yoktur

inş kızmamışındır şaka bi yana
ben lise2 ye kadar takdir veya teşekkür aldım ama vallahi istediğğim şekilde dinledim biraz
sınıfı birbirine katardım kenara çekilirdim üüüfffffff eski günler aklıma geldi gerçi 3 ay kaldı:)

tavsiyem işi akışına bırak

buket58

Kayıtlı Kullanıcı
bide sadece o öğretmen mi bakıyor aeo

m.i.n.e

Kayıtlı Kullanıcı
sana öyle geliyor olabilir::)

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
as
1.)okul ne okulu tatil
2.)demekki hocanın gözüne batıyon (genelde hocalar çok konuşanlara bakar)
3.)ders dinlemmenin yaşı yoktur

inş kızmamışındır şaka bi yana
ben lise2 ye kadar takdir veya teşekkür aldım ama vallahi istediğğim şekilde dinledim biraz
sınıfı birbirine katardım kenara çekilirdim üüüfffffff eski günler aklıma geldi gerçi 3 ay kaldı:)

tavsiyem işi akışına bırak

selamun aleyküm yaşınız 14 yazıyo lise 3'e mi geçtiniz? anlayamadım ben yaş mı yanlış...ben 14 yaşındayım lise 1'e geçtim lütfen yanlış anlamayın beni meraktan soruyorum..:?

buket58

Kayıtlı Kullanıcı
ya ben şuan 15 bitip 16 ya girecem ben dün site yön msj gönderdim cvp gelmedi yaşım küçük gösteriliyo die ama........ bide yanlış yazmışım yeni lise2 ye geçtim kusura bakma

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
ya ben şuan 15 bitip 16 ya girecem ben dün site yön msj gönderdim cvp gelmedi yaşım küçük gösteriliyo die ama........ bide yanlış yazmışım yeni lise2 ye geçtim kusura bakma

ne kusuru canım ne demek:a03:Ben sadece meraktan sormuştum.....:a08::a27::a26:hayırlı günler:a16:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt