Yapmak zor ama yıkmak kolay,hayvanlarda yıkar ama hayvan yapamaz,yapıcı olması gereken insandır.Bunlar,Bu nesil,Herşeyi yıktı bu nesil.İstanbul u bile yıktılar,cehenneme çevirdiler,benim ecdadım istanbulda kubbe kubbe camiiler tarihi eserler çeşmeler kervansaraylar muazzam tarihi binalar meydana getirmişlerdi onların hepsini yıktılar istanbul u barlar pavyonlar kumarhaneler zinahaneler kafirhaneler haline getirdiler,istanbulu cehenneme çevirdiler.Fatihin ulubatlı hasanın mezarından başını kaldırıp bir bakıverse istanbul kafir olmuş diyecektir,tanımayacaktır.Benim şehirlerimi değiştirenler benim tarihimi değiştirenler benim maneviyatımı değiştirenlerden ŞİKAYETÇİYİM YA RABBİ!! ŞİKAYETÇİYİM YA RESULALLAH!! Herşeyimi yıktılar benim herşeyimi …….. benim iffetimi kaldırımlara döktüler bacımı anamı çırılçıplak soydular sokaklara döktüler kadınları sattılar adeta bir eşya gibi.İstanbul bir pavyon şehri haline geldi,istanbul bir umumaneler şehri haline geldi,istanbul ibadethaneydi isyan haline geldi YA RABBİ. Müslüman uyanmalısın inanmalısın islam a sahip çıkmalısın müslüman.Sen eğer hz.MUHAMMED(s.a.v) in ümmetiysen sen KUR'AN a İMAN ediyorsan sen ALLAHIN KULUysan bırak siyasi çekişmeleri bırak politik kavgaları bırak …… davalarını İSLAM a VE KUR'AN a SAHİP ÇIK MÜSLÜMAN. Bütün dava yaratıcıyı tanımaktı tanıtmadılar Allah ı anlatmaktı anlatmadılar herşeyi yıktılar ama yerine hiç birşey yapamadılar.
Allah razı olsun.Bizde davacıyız inşallah.