Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Şikayet Kutusu (1 Kullanıcı)

İrşadNur

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
hepimizfilistinliyiz.wordpress.com
aradım taradım bulamadım bir şikayet başlığı yada yönetime iletmek istediklerimize dair bir başlık

neyse efendim
bir şikayetim olacak
forumda paylaşılan yazıların kime ait olduğunuda yazarsanız yazarsak daha düzenli ve daha iyi olacağı kanaatindeyim

şikayetimin ardından yönetimden bir de isteğim olacak

başörtüsü ve namaza özel bir bölüm başlığı istiyorum
mümkün olurda açılısa çok memnun olurum

emeği geçenlerden ALLAH razı olsun

dua ile

hyalcin_67

Kayıtlı Kullanıcı
SİZE KATILIYORUM TANIŞMA BÖLÜMÜ YANLIŞ ANLAŞILMASIN AMA BANA DA GEREKSİZ GELDİ.ÜSTELİK İSMİN SON HARFİYLE BAŞLAYAN İSİMLER GİBİ OYUNLARIN ANLAMSIZ OLDĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.ÜSTELİK BURASI BİLGİ PAYLAŞIM FORUMU OLDĞU İÇİN GERKSİZ YAZILARA YER VERİLMEMELİ.BENİ YANLIŞ ANLAMYIN LÜTFEN...

kakule

Kayıtlı Kullanıcı
SİZE KATILIYORUM TANIŞMA BÖLÜMÜ YANLIŞ ANLAŞILMASIN AMA BANA DA GEREKSİZ GELDİ.ÜSTELİK İSMİN SON HARFİYLE BAŞLAYAN İSİMLER GİBİ OYUNLARIN ANLAMSIZ OLDĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.ÜSTELİK BURASI BİLGİ PAYLAŞIM FORUMU OLDĞU İÇİN GERKSİZ YAZILARA YER VERİLMEMELİ.BENİ YANLIŞ ANLAMYIN LÜTFEN...
Bende size katılıyorum yalnız buraya her yaştan kardeşimiz giriyordur, belki bize boş yada anlamsız gelen şeyler yaşı daha küçük olan kardeşlerimize eğlenceli gelebilir, daha sakıncalı sitelerde tehlikeli şeylerle uğraşacaklarına burda oyun oynansın daha iyi diye düşünüyorum.

hyalcin_67

Kayıtlı Kullanıcı
Bende size katılıyorum yalnız buraya her yaştan kardeşimiz giriyordur, belki bize boş yada anlamsız gelen şeyler yaşı daha küçük olan kardeşlerimize eğlenceli gelebilir, daha sakıncalı sitelerde tehlikeli şeylerle uğraşacaklarına burda oyun oynansın daha iyi diye düşünüyorum.
O AÇIDAN HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM SAĞOLUN KARDEŞİM SELAMETLE KALIN...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt