Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sigarayı Bırak 64 Milyar Kazan (1 Kullanıcı)

bezmi safa

Kayıtlı Kullanıcı
Sigara, sağlığa verdiğin zararın yanı sıra, tiryakinin bütçesinden de çalıyor.

Nitekim, sigaraya günde 5 YTL harcayan bir tiryaki, sigarayı bırakması ve harcayacağı parayı bankaya yatırması durumunda, yüzde 5'lik reel getiri hesabıyla, 20 yıl sonunda yaklaşık 64 bin YTL tutarında bir birikime sahip olabiliyor. Söz konusu rakam, yaklaşık 45 bin YTL düzeyinde olan bir profesörün emeklilik ikramiyesinin yaklaşık 1,5 katına denk durumda bulunuyor.

Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kenan Çelik, AA muhabirine, sigaranın sağlığa olan zararlarının hep tartışıldığını ve ön planda tutulduğunu, böyle de olması gerektiğini, ancak ekonomik kaybın da unutulmaması gerektiğini söyledi.

PAKETLERİN ÜZERİNE EKONOMİK ZARARLARI DA YAZILMALI
Çelik, sigara paketleri üzerine, çıkarılan kanunla sağlığa olan zararlarını anlatan uyarıcı yazılar yazıldığını, bundan da sigara içenlerin sigarayı bırakmasının amaçlandığını belirterek, ''Bu tiryakileri ne kadar etkiliyor bilmiyorum ama bence sigara paketlerinin üzerine ekonomik zararları da yazılmalı'' diye konuştu.

tebessumd

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Sigarayı Bırak 64 Milyar Kazan

ALLAH CC RAZI OLSUN.B)

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı

birakmasi kolay olsa!!!!!!!!!

bezmi safa

Kayıtlı Kullanıcı

bahar58 yazdı:

iradeye bağlı malesef bende kullanıyorum bırakmayı düşündüğüm için araştırma yapıyorum kullanan arkadaşlar varsa bu konuda yardımcı olabiliriz ama önce ben bırakayım tamamıyle

s.a.

bezmi safa

Kayıtlı Kullanıcı

bahar58 yazdı:

iradeye bağlı malesef bende kullanıyorum bırakmayı düşündüğüm için araştırma yapıyorum kullanan arkadaşlar varsa bu konuda yardımcı olabiliriz ama önce ben bırakayım tamamıyle

s.a.

bezmi safa

Kayıtlı Kullanıcı

bahar58 yazdı:

s.a.

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
Vigor Içmeyin

Vigor Içmeyin

Sigara, sağlığa verdiğin zararın yanı sıra, tiryakinin bütçesinden de çalıyor.

Nitekim, sigaraya günde 5 YTL harcayan bir tiryaki, sigarayı bırakması ve harcayacağı parayı bankaya yatırması durumunda, yüzde 5'lik reel getiri hesabıyla, 20 yıl sonunda yaklaşık 64 bin YTL tutarında bir birikime sahip olabiliyor. Söz konusu rakam, yaklaşık 45 bin YTL düzeyinde olan bir profesörün emeklilik ikramiyesinin yaklaşık 1,5 katına denk durumda bulunuyor.

Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kenan Çelik, AA muhabirine, sigaranın sağlığa olan zararlarının hep tartışıldığını ve ön planda tutulduğunu, böyle de olması gerektiğini, ancak ekonomik kaybın da unutulmaması gerektiğini söyledi.

PAKETLERİN ÜZERİNE EKONOMİK ZARARLARI DA YAZILMALI
Çelik, sigara paketleri üzerine, çıkarılan kanunla sağlığa olan zararlarını anlatan uyarıcı yazılar yazıldığını, bundan da sigara içenlerin sigarayı bırakmasının amaçlandığını belirterek, ''Bu tiryakileri ne kadar etkiliyor bilmiyorum ama bence sigara paketlerinin üzerine ekonomik zararları da yazılmalı'' diye konuştu.
VİGOR İÇENLERE UYARI:
BÖLÜCÜ ÖRGÜT PKK YA KAZANCIN YARISI VERİLİYOR..ANNEM VE BABAM BIRAKTI..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt