Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SİGARANIN ZARARLARI (1 Kullanıcı)

kabei serif

Kayıtlı Kullanıcı
Yazar RE: neden sigara içiyorsunuz?
karapece
Üye

Rütbe:
Uzman Üye

Durumu: Çevrimdışı
Katılım Tarihi: 29.10.06 Mesaj Tarihi 12-01-2007 18:19

s.a ya ben sigarayı bıraktım ama 2 ayda tam 20 kilo aldım.hiçte üzülmüyorum daha güzel oldumacaba ben kendimi mi kandırıyorum. sigaranın insana zararları ANNEANNEM HEP DER Kİ:KIZIM BU ZIKKIM İNSANIN DİNİNE DE ZARAR MALINADA ZARAR SAĞLIĞINA DA ZARAR...
BİR ABLAMIZ; BALIKESİRDE BİR ÖLÜ YIKAYAN ADAM VARMIŞ HACCA GİTMEK İSTİYORMUŞ FAKAT KAFİLELERDE SİGARA İÇİNLER OLUR DİYE GİTMEKTEN VAZ GEÇİYORMUŞ BİRGÜN OĞLU KAFİLEYİ AYARLAMIŞ İÇENLERDE İÇMEYECEĞİNE SÖZ VERMİŞ FAKAT İÇLERİNDEN BİRİ MOLA SIRASINDA DIŞARIDA İÇMİŞ TABİ ARABAYA BİNDİĞİ VAKİT ADAM KOKUYU ALIR VE BEN GERİ DÖNMEK İSTİYORUM DİYE TUTTURUNCA SORMUŞLAR "AMCA BİZDE SEVMİYORUZ AMA SENİN BU NEFRETİN NEDEN?" DEDİKLERİNDE ŞU CEVABI VERMİŞ:"BAKIN!BEN ÖNCELERİ ÖLÜ YIKIYICISIYDIM...ÖLÜ YIKADIĞIMDA SİGARA İÇİP İÇMEDİKLERİNİ HEMEN ANLARDIM...BİRDE ŞÖYLE BİR HUYUM VARDI YIKADIĞIM HER ÖLÜNÜN CENAZESİNE KATILIRDIM VE GÖRDÜĞÜM MANZARA HİÇTE HOŞ OLMAZDI ÇÜNKÜ SİGARA İÇEN KİMSENİN BURNUNDAN KULAKLARINDAN VE AVRET YERİNDEN ZİFT AKARDI VE BÖYLECE GÖMÜLMEK ZORUNDA KALINIRDI.İŞTE BENİM SİGARADAN NEFRET ETMEMİN SEBEBİ"DEMİŞ.BU DİNDE ZARAR
SAĞLIK YÖNÜNDEN ZARAR ŞİMDİ GENELDE SAĞLIKTAKİ ZARARLARI MALUM AMA FAZLASI VAR İÇKİ KULLANAN BİRİNİN VÜCUDUNDAN ONUN ETKİSİ VE PİSLİĞİ 40 GÜNDE TEMİZLENİR FAKAT SİGARA BÖYLE DEĞİL DİYELİM Kİ 6 SENE DE TEMİZLENİYOR DERLER YA YALAN SİGARA İÇEN KİŞİNİN KILCALDAMARLARI TEMİZLENMEZ Kİ BU DAMARLAR İNSAN İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR...BUNU KONFERANS DA DİNLEMİŞTİM...
MADDİ ZARAR İSE MESELA BENİM ZAMANINDA İÇTİĞİM SİGARANIN PARASINI BİR SENE BOYUNCA BİRİKTİRSEM UMRE RAHATLIKLA YAPARDIM.... MESELA EVLİ OLANLAR ÇOCUKLARININ RIZKINI KESİP BÖYLESİ BİR ZEHİRE YATIRIYOR DEĞİL Mİ

ALLAH KULLANAN HERKESİ BU İLLETTEN KURTARSIN...
ALLAH'A EMANET OLUN

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
RE: SİGARANIN ZARARLARI

HAY ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK.BİZLERDE ZARARINI YAZDIK DURDUK AMA BU BİRAZ DAHA ÇİZGİ ÖTESİ OLDU.
İÇEN ARKADAŞLAR OKURLARDA İBRET ALIRLAR İNŞALLAH...dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt