Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

sigara içenler buyrun 1dk bakın; içmeyenlerde baka bilir (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı
ABD’nin Minnesota eyaletinde yapılan ve sonuçları İngiltere'de yayımlanan Cancer adlı tıp dergisinde açıklanan bir araştırma, akciğer filminin sonuçlarını gören sigara tiryakilerinin hiçbir destekleyici uygulamaya gerek duyulmadan sigarayı bırakabildiklerini ortaya koydu. Araştırmaya göre akciğerde röntgen filmiyle yapılan kanser taraması sırasında, film sonuçları kendilerine gösterilen 901 hastadan, 14'ünün hiçbir etkiye ve desteğe gerek kalmadan bir yıl içinde sigarayı bıraktığı belirtiliyor. Bu oran, normal koşullarda sigarayı bırakma oranının tam iki katı.

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
s.a
güzel bir fikir ama benim eşim üzerinde ne kadar etkili olur bilmem tez zamanda bırakması temennisiyle....a.e.o

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun paylaşıma teşekkürler

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
keşke birakabilsem diyorum ama beyin müsade etmiyor... Aslinda sigaraya verdiğimiz parayla şimdi köşkte alinirdi sarayda

Gülfidan

Kayıtlı Kullanıcı
Fosur fosur fosur

İçiyorum

Bırakamıyorum!!!

Nefs musade etmiyor işte...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt