Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Şeytan'ın imanımızı çalmasına izin vermeyelim. (1 Kullanıcı)

CORE

Kayıtlı Kullanıcı
Şeytan'ın imanımızı çalmasına izin vermeyelim.
Eğer biz Allah'ımızı iyi tanımassak, kalbimizden gelen sesin ne olduğunu anlayamassak, şeytan imanımızı alır. Biz anlamayalım diye yerine kendi istediği inancı koyar. Birazcık merhametimiz varsa hele bir de Allah diyorsak, şeytan sahayı buldu demektir. Başlar "benim kimsenin malında gözüm yok, Allah'a şükür imanlıyım da, namazlarımı kılmıyorum ama, kalbim temiz, hacca gitmiyorum ama gideceğim, şimdi çok işim var. İçki içiyorum ama bir derdim var" demeye. İşte böyle imanımız yerine sahtesi konulunca kendimizi müdafaa etmekle avukat kesiliriz. İnancımızın olmadığını anlayacak zemin bile bulamayız. Önce imanın sesini tanımalıyız ki yerinden alındığı zaman fark edelim. İslamı iyi bilip iyi anlamamız lazım. İslamı iyi anlayamassak dünyada hiç bir şeyi anlayamayız.

CORE

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamü aleyküm ve rahmetullahi ve berakâtühü..

............................

özelim

Kayıtlı Kullanıcı
allahrazı olsun kalbimizde şeytanın fısıltılarına yer vermeylim inş

CORE

Kayıtlı Kullanıcı
Amin kardeşim. Gözlerinize sağlık. Rabbim cümlemizden razı olsun.

Rabbim kendisine kul, Efendiler Efendisi (s.a.v.) 'e layık ümmet, ashabını örnek alacak yaşayış ile salih ameller işleyen halis niyetli kullarından eyler bizi inşa ALLAH.

CORE

Kayıtlı Kullanıcı
.............................................................

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt